HUUR ONS IN | Wat doen wij in opdracht?

Een geboortekaartje of trouwkaart laten ontwerpen?
Een trouwkaart of geboortekaartje is er al vanaf 199 euro. Interesse? Klik hier voor onze nice-to-meet-you flyer met daarin meer informatie

Portfolio bekijken of iets anders laten ontwerpen 
Bekijk hieronder ons digitale portfolio & inspiratie magazine met daarin voorbeelden van ons werk op het gebied van (grafische) vormgeving. Het kan even duren voordat het boekje geladen is :) Je kunt er vervolgens doorheen bladeren en door op het magazine te klikken kun je deze groot bekijken.

Het ‘Coeurblonde Graphic Design Atelier’ ontwerpt voor jou op maat
Bij graphic design kun je denken aan webdesign (headers, buttons, websites, blogs, webshops), geboortekaartjes op maat (we werken jouw idee uit of denken met je mee en gaan vervolgens aan de slag), trouwkaarten, Save the Date kaarten, logo’s, etalages, handschrift, visitekaartjes, illustraties op maat, flyers, uitnodigingen, ansichtkaarten en relatiegeschenken op maat.

Hieronder kun je wat verschillende voorbeelden bekijken van ons werk. Naast ontwerp-opdrachten kun je ons ook inhuren voor styling klussen en creatieve brainstormsessies. Je kunt jouw vraag of opdracht aan ons voorleggen via coeurblonde@gmail.com

coeurblonde geboortekaartjes copy

 

 

visitekaartjes titel

visitekaartjes visitekaartjes2 visitekaartjes3

trouwkaart mr mrs uitnodiging

trouwkaarten-coeurblonde

geboortekaartjes-coeurblonde

visitekaartjes-coeurblonde

illustraties-coeurblonde

handschrift-coeurblonde

handschrift-coeurblonde-2

logos-coeurblonde

coeurblonde-in-opdracht-etalage-teksten-illustraties

headers-en-buttons-coeurblonde

flyers-door-coeurblonde

Communicatie

Onder communicatie verstaan wij het leiden van brainstormsessies, het begeleiden van het proces rondom het bedenken en uitvoeren van een nieuwe huisstijl en het opstellen van een communicatieplan.

Styling

Het mooi maken van ruimtes, het verzorgen van de juiste look & feel van evenementen, feestjes en winkels: Coeurblonde loves to style. Wij denken niet alleen graag met je mee maar kunnen de styling ook voor je uitvoeren.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ons een e-mail sturen naar het volgende adres: coeurblonde@gmail.com.

Recente klanten zijn: Sanoma Media, Smaakatelier Zoet & Zout, I luv cakepops, MIJE Eindredactie, Don Bosco Jonathan, The Owl Said, Pink Ribbon (non-profit), Liva & Joy, MLK online, Studio 117, Beau Jangles en Tandheelkundig centrum Wognum.

Benieuwd naar het resultaat van onze opdrachten en hoe onze opdrachtgevers de samenwerking hebben ervaren? Binnenkort plaatsen we op deze pagina een digitaal magazine met daarin recent werk.

6 thoughts on “HUUR ONS IN | Wat doen wij in opdracht?

 1. lynn burgman

  Hi!

  Wij zijn bezig met het creëren van een eigen lijn. Welke producten dat precies gaan worden is nog niet helemaal duidelijk. Ik ben benieuwd of jullie dat soort opdrachten ook aannemen?
  Bij ons gaat het vooral om het personaliseren en het ontwerp van de graphic.

  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg, Lynn

  Reply
  1. Keyla

   Qué difícil esta iniciativa, a mí por lo menos me resultaría muy díficil pensar esos 13 propósitos, así que admiro a todas las que lo habéis he.Bochesitos

   Reply
 2. Miranda Davids

  Wat kost het om een eenvoudig rond logo in de kleur vintage blauw te ontwerpen met alleen mijn voor- en achternaam erin verwerkt? Ben heel benieuwd, want jullie stijl spreekt me enorm aan!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *