HUUR ONS IN | Wat doen wij in opdracht?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten en diensten! Hieronder kun je precies lezen wat wij maken en aanbieden en vind je meteen onze andere websites met meer informatie. Wie weet tot snel!

COEURBLONDE BLOG & WEBSHOP
In 2012 zijn wij (Elle en Pip) deze creatieve blog gestart met daarop alles wat ons inspireert, wat wij ontwerpen voor onze gezamenlijke Coeurblonde webshop en wat wij maken op het gebied van grafische vormgevingBegin 2018 hebben wij, om het wel zo overzichtelijk te houden, twee nieuwe websites gelanceerd: www.atelierjune.nl en www.innersfere.nl.

ATELIER JUNE – grafische vormgeving
Danielle (Elle) werkt naast de Coeurblonde blog en webshop in haar Atelier June aan grafische opdrachten en ontwerpt o.a. geboortekaartjes, trouwkaarten, logo’s, huisstijlen, illustraties en handgeschreven letters en teksten. Haar complete portfolio en meer informatie over de mogelijkheden om iets te laten ontwerpen vind je op www.atelierjune.nl

INNERSFERE – coaching
Naast alle activiteiten rondom de Coeurblonde webshop en blog heeft Vivianne (op de blog en social media ook bekend als Pip, haar bijnaam sinds kind) zich gespecialiseerd in coaching en brainstormsessies. Ook voor deze activiteiten en diensten hebben we een aparte website gebouwd: www.innersfere.nl. Hier vind je alle trajecten en sessies die zij aanbiedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

6 thoughts on “HUUR ONS IN | Wat doen wij in opdracht?

 1. lynn burgman

  Hi!

  Wij zijn bezig met het creëren van een eigen lijn. Welke producten dat precies gaan worden is nog niet helemaal duidelijk. Ik ben benieuwd of jullie dat soort opdrachten ook aannemen?
  Bij ons gaat het vooral om het personaliseren en het ontwerp van de graphic.

  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg, Lynn

  Reply
  1. Keyla

   Qué difícil esta iniciativa, a mí por lo menos me resultaría muy díficil pensar esos 13 propósitos, así que admiro a todas las que lo habéis he.Bochesitos

   Reply
 2. Miranda Davids

  Wat kost het om een eenvoudig rond logo in de kleur vintage blauw te ontwerpen met alleen mijn voor- en achternaam erin verwerkt? Ben heel benieuwd, want jullie stijl spreekt me enorm aan!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *