Welkom op onze blog! Hier delen wij, Danielle (Elle) en Vivianne (Pip) sinds 2012, onze eigen Coeurblonde collecties, geven we je een kijkje in Danielle haar creatief atelier: ‘Atelier June‘ en deelt Vivianne haar bevindingen als coach.

Naast deze blog hebben wij een gezamenlijk webshop: www.coeurblondeshop.com waar je luxe sieraden, kaarten, posters, woonaccessoires en symbolische cadeautjes vindt.

Wil je een geboortekaartje, trouwkaart, logo, huisstijl, visitekaartje of iets anders laten ontwerpen? Neem dan een kijkje op www.atelierjune.nl waar je het complete portfolio met mogelijkheden vindt.

Benieuwd naar waar Vivianne zich als coach op richt en of zij jou kan helpen? Neem dan een kijkje op haar site www.innersfere.nl.

We hopen dat je met plezier bezoekjes aan ons blog en onze webshop brengt en mocht je ideeën of vragen hebben dan horen we graag van je. Wie weet tot snel!

liefs elle en pip

9 thoughts on “

 1. lieve

  Hoi mooie leuke dametjes, wat een toffe boel om te ontdekken.
  Bij “toeval” terecht gekomen op jullie site terwijl ik op zoek was naar lichtjes was dit wat de revue passeerde.
  De eerste keer maar niet de laatste. Veel succes met het opstarten van de pop up shop jullie kunnen aftellen. En ondertussen genieten van het nu ;-)

  Reply
  1. Elle

   hoi hoi! Beter laat dan nooit..! Ik zie net je leuke berichtje en dat we daar volgens mij nooit op hebben gereageerd. Oops, excuus! Dank voor je enthousiasme en vrolijkheid :) En inmiddels is de shop een feit. Yeah! ;-) Fijne avond, groetjes Elle

   Reply
 2. Julie HapjesPrincess

  Waaaw jullie site is leuk!!! Ik word onmiddellijk vrolijk van jullie :-)
  En het design van jullie website, is helemaal mijn ding. Zou een site zou ik ook wel willen :-) hihi! Hebben jullie die layout zelf gemaakt of is dat een speciaal thema?
  Gr. Julie Een Loopgekke Keukenprinses !

  Reply
  1. Elle

   Hi Julie! Bedankt voor je enthousiaste berichtje, leuk om te lezen! Nieuwsgierig als ik ben heb ik direct even doorgeklikt naar jouw site: wat een heerlijke gerechten staan erop! Ben ook een enorme food liefhebber dus erg leuk om te lezen (en de foto’s te bekijken en direct trek te krijgen ;-) wat je allemaal kookt. De layout hebben we zelf gemaakt en de letters zijn voor een deel (in ieder geval in de tabjes bovenaan ons eigen handschrift). Fijne dag! groetjes Elle

   Reply
   1. Julie HapjesPrincess

    Bedankt :)
    Ik moet zeggen dat het bloggen nog allemaal vrij nieuw is voor mij, want ik ben nog maar een dikke maand bezig. Het bevalt me wel :-)
    Alleen mijn layout is niet altijd zoals ik het wil want ken helaas niets van css.
    Mocht ik ooit eens een banner of nieuwe layout willen, ik zou direct weten bij wie ik moet aankloppen :) jullie stijl is helemaal mijn ding.
    Vrees alleen dat die investering als beginnende hobbyblogger niet echt iets voor mn portemonnee is ;)
    Gr. Julie

    Reply
    1. Elle

     Hi Julie,

     Wauw, dan heb je best veel geschreven/gekookt/gefotografeerd in die periode. Een goede start dus ;-) Haha ja sure, mocht je ooit een dergelijke vraag of opdracht hebben, mail gerust! Fijne dag! groetjes Elle

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *