Dit zijn onze nieuwe plannen en websites!

Na in 2012 gezamenlijk te zijn gestart met de creatieve blog, en in 2014 met een bijbehorende webshop voor onze eigen Coeurblonde productielijn wordt het tijd voor nieuwe avonturen. We hebben besloten het roer een beetje om te gooien en ons deels te gaan richten op andere activiteiten.

We richtten ons naast het bloggen en het creëren van producten voor de Coeurblonde webshop al op grafische vormgeving, maar achter de schermen was het voornamelijk Danielle (Elle) die van alles op maat ontwierp voor het Coeurblonde label en voor externe klanten (geboortekaartjes, huisstijlen etc) En achter diezelfde schermen was Vivianne (op onze blog en social media ook bekend als Pip – haar bijnaam als kind) vooral bezig met onze shop, het verwerken van orders, administratie en wat er nog meer komt kijken bij het draaiend houden van een webshop.

Het leuke is dat de zaadjes voor onze nieuwe activiteiten juist zijn geplant tijdens onze gezamenlijke werkzaamheden voor Coeurblonde. Door de groei van Danielle’s opdrachten qua grafische vormgeving en de opleiding tot professioneel coach van Vivianne werd het tijd om een nieuwe focus aan te brengen. Coeurblonde blijft bestaan maar wij gaan gerichter aan het werk op die gebieden waar onze individuele krachten liggen: grafische vormgeving en coaching. We willen benadrukken dat we onze creatieve kanten zullen blijven bundelen voor het ontwerpen en creëren van producten voor de Coeurblonde webshop, die evenals de blog gewoon blijft bestaan! :-)

Om het overzichtelijk te houden hebben we twee compleet nieuwe websites gebouwd waarin je een goed overzicht krijgt van onze producten en diensten. Op Elle’s site ‘Atelier June’ www.atelierjune.nl vind je haar portfolio qua grafische vormgeving en meer informatie over wanneer je iets op maat wilt laten ontwerpen. Op de site van ‘Innersfere Coaching’ www.innersfere.nl vind je de diensten die Vivianne als coach aanbiedt.

Danielle (Elle)
“Langere tijd deelde ik mijn werk op het gebied van grafische vormgeving (geboortekaartjes, trouwkaarten, logo’s, huisstijlen, handgeschreven letters en teksten etc) via onze Coeurblonde blog en bijbehorende social media. Omdat we daarnaast nog zoveel meer deelden over de producten in de webshop, recepten, leuke adresjes was er nooit echt een mooi overzicht van mijn werk en de mogelijkheden en stond alles her en der op de blog. Regelmatig kreeg ik aanvragen per mail waaruit bleek dat men de voorbeelden van mijn werk niet of maar deels had kunnen vinden. Kortom, het werd tijd voor een aparte website waarop duidelijk en overzichtelijk te zien is wat ik heb ontworpen en wat ik dus wellicht voor jou kan betekenen! Ik ontwierp en bouwde de site precies zoals ik wilde en sinds kort is ie live: www.atelierjune.nl. Naast mijn grafische werk zal ik mijn creativiteit nog steeds met veel plezier gebruiken voor het bedenken en ontwerpen van producten voor de Coeurblonde webshop. Daarnaast zal ik de eindresultaten van Atelier June ook nog gewoon blijven delen via Coeurblonde en deel ik op het blog eveneens mooie spulletjes die ik heb gekocht (of die op mijn wishlist staan) onder de ‘Into it’ categorie.“

 

Vivianne (Pip)
“Mede door de brainstormsessies die we voor beginnende ondernemers verzorgen kwam ik erachter dat mijn hart sneller ging kloppen van het motiveren en begeleiden van mensen om nieuwe stappen in hun leven te zetten. Vorig jaar ben ik daarom gestart met een post-hbo opleiding tot professioneel coach en heb ik mijn coachstudio, Innersfere Coaching, opgezet. Naast loopbaan- en lifetrajecten bied ik ook brainstormsessies (met Elle;-) en losse sessies aan als je op korte termijn aan de slag wilt met concrete vraagstukken. Ik kan mijn creativiteit naast de webshop en het blog nu ook een mooie plek geven in de diensten die ik als coach aanbied. Mijn nieuwe rol als coach zul je ook terug gaan zien in de webshop (denk bijvoorbeeld aan producten met een symbolische en motiverende insteek) en het blog waarbij ik je op de hoogte houd van mijn activiteiten en ook de inzichten die ik als coach opdoe met je deel.”     

 

Nog even samengevat:
Blog – www.coeurblonde.com
Shop – www.coeurblondeshop.com
Atelier – www.atelierjune.nl
Coaching – www.innersfere.nl

We hebben heel veel zin om verder aan de slag te gaan met onze huidige Coeurblonde activiteiten en natuurlijk met onze nieuwe plannen en we hopen je op een van de (social media) kanalen te mogen (blijven) verwelkomen. Wie weet tot snel!

Liefs Danielle (Elle) en Vivianne (Pip)

P.S. Je vindt Atelier June en Innersfere Coaching ook op Instagram en Facebook, leuk als je ons volgt!
Atelier June Instagram >>>
Innersfere Instagram >>>
Atelier June Facebook >>>
Innersfere Facebook >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *