Win | Vind de paaseieren en win Coeurblonde producten!


Wat is Pasen zonder het zoeken naar… paaseieren! Daarom hebben we nu een aantal paaseieren in de webshop verstopt ;-) Vind ze en wie weet win jij een van de drie Coeurblonde prijzen!

De prijzen
1. De hoofdprijs is een korte gouden ketting uit de nieuwe collectie t.w.v. 44,95 euro (mocht je meer een zilver liefhebber zijn dan kun je dit aangeven en win je een korte sterling zilveren ketting uit de nieuwe collectie)

  1. Een stationery pakket met diverse Coeurblonde goodies
  2. Een postcard pakketje met daarin verschillende mooie Coeurblonde postcards

Hoe doe je mee?
De paaseieren (we verklappen niet hoeveel het er zijn ;-) liggen verstopt bij diverse producten in de webshop www.coeurblondeshop.com.

Kopieer de namen van de producten waar jij eieren hebt gevonden en mail deze samen met je naam en adresgegevens naar: coeurblonde@gmail.com. Zet in het onderwerp ‘paasactie’ neer.

Meedoen kan tot en met 3 april 12.00. Uit de deelnemers die alle (of de meeste) eieren hebben gevonden trekken we deze week drie winnaars.

Ennnnnn 1 van de winnaars wordt getrokken uit iedereen die naast het vinden van veel eieren de Paasactie heeft gedeeld op Facebook en of Instagram (door te delen of een vriend(in) te taggen etc etc ;-) Winnaars krijgen deze week persoonlijk bericht en over de inhoud van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Een heel fijne Pasen allemaal!
Liefs Elle & Pip

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *