Collection | Nieuwe sieraden

We hebben de sieradencollectie aangevuld met stijlvolle en delicate oorbellen en kettingen. Stuk voor stuk items waar je hebberig van wordt en die ook mooi met elkaar te combineren zijn. De sieraden zijn gemaakt van sterling zilver vergulde goud of van sterling zilver.

De oorbellencollectie is flink uitgebreid met onder andere mini sterrenstelsel oorbellen die zowel in zilver als goud verkrijgbaar zijn en goed aansluiten bij het herfst/winterseizoen. Daarnaast hebben we verschillende gouden oorbellen in minimalistische stijl aan de webshop toegevoegd. Ze zijn elegant en bovendien ook erg leuk om met elkaar te combineren.

Mijn persoonlijke favoriet is het ‘Dot’ oorbellen setje juist vanwege de subtiliteit. Elle is helemaal weg van de iets stoerdere ‘Lightbeam’ oorbellen. Naast de ‘Golden Half Moon’ ketting hebben we de ‘Flying note’ ketting aan ons assortiment toegevoegd. Extra leuk is dat je bij beide kettingen zelf de lengte van de ketting kunt bepalen. Je kunt kiezen voor een iets korte ketting van 45 cm of gaan voor een langere ketting van 81cm.

Wist je trouwens dat als je een sieraad uit onze collectie kiest, we het sieraad verpakken in een mooi stoffen buideltje? Het is meteen een handig zakje om je overige sieraden in te bewaren!

Benieuwd naar onze collectie? Neem dan een kijkje in de webshop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *