Collection | Ready for summer!

We hebben de afgelopen dagen alvast een voorproefje van de zomer gehad en wat was dat lekker! Tripjes naar het strand, park en lekker bbq’en in de tuin (of op het balkon;-). De zomerkleding kon weer heerlijk uit de kast worden gehaald en er is niets leukers om na een kwakkelend begin van de lente weer de summer vibes te voelen. En daarbij horen natuurlijk ook fijne zomerse accessoires. We hebben dan ook nieuwe producten aan de shop toegevoegd die je dit zomerse gevoel geven.

Bij de zomer horen natuurlijk vrolijke armbanden (het liefst natuurlijk een mooie selectie van meerdere bandjes om je pols ;-), we hebben nieuwe ‘summer bracelets’ in twee verschillende kleurcombinaties aan de webshop toegevoegd en ook nieuwe ‘friendship bracelets’  . Onze nieuwe moonstar ketting (81cm lang) is stijlvol & elegant en gemaakt van 925 sterling zilver verguld met goud.

Naar wie stuur jij één van onze nieuwe a5 kaarten? Of gebruik je ze om je inspiratiebord op te vrolijken of om ze in een lijstje op te hangen? Mogelijkheden volop! De nieuwe a5 kaarten zijn een mix van fotografie, illustraties & typografie. Er zitten kaarten bij met een specifieke insteek zoals de ‘Zomerzin’ kaart maar ook exemplaren waar je zelf een insteek voor kunt bedenken (de wolkenlucht, het Amsterdamse water met marmerlook en het handgeschreven kusje (‘X’).

Eigen ontwerp, mooie stoffen, stijlvolle prints, eerlijk (fairtrade) en met liefde gemaakt, onze Coeurblonde tuniekjurkjes. De jurkjes zijn gemaakt van 100% viscose, een stof die mooi valt en prettig draagt. Je draagt ‘m als tuniek of als kort jurkje en kunt het bijpassende ceintuur op verschillende plaatsen. Kortom, perfect voor zomerse dagen!

Een mooi symbolisch cadeautje zijn onze Wishflowers’Met deze wensbloemen’ kun je jouw wens of doel aan het universum meegeven. Noteer je wens of doel op het wensbriefje, plant ’m in je tuin, op je balkon of in de vrije natuur en laat de tijd haar werk doen. Je wens of doel zal letterlijk en symbolisch uitgroeien tot prachtige bloemen! Een mooie reminder aan hetgeen je op het briefje schreef, toch!?

Bij een trip naar het strand hoort natuurlijk een goed gevuld toilettasje met fijne items erin. Het Planète de Coeur toilettasje is gedecoreerd met een Coeurblonde planeet illustratie aan beide kanten van het tasje. Dit fairtade toilettasje is in een gelimiteerde oplage gemaakt en daardoor een bijzonder & uniek cadeautje, voor jezelf of iemand anders. De tasjes zijn fairtrade gemaakt van 100% katoen en zijn 17 cm bij 24 cm groot, je kunt er dus voldoende instoppen! Ook handig om mee te nemen naar het strand is één van onze hairclips zodat je na een dagje strand je haar eenvoudig weer net even anders kunt stylen!

Benieuwd naar onze hele collectie? Deze vind je hier>>> coeurblondeshop.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *