Collection | Moederdag!

Wil jij je moeder op moederdag (14 mei alweer;-) verrassen met één of meerdere leuke cadeautjes? Neem dan zeker even een kijkje in onze webshop (heerlijk op tijd, dus zonder deadline stress) om online wat leuks voor haar te kopen. We kunnen de bestelling natuurlijk gewoon naar jou toesturen zodat je het persoonlijk kunt geven maar we kunnen het ook direct naar je moeder verzenden, mocht dit beter uitkomen. En vergeet er geen leuke kaart bij te doen (heb je onze nieuwe a5 kaartcollectie al gezien?! Wij kunnen er een korte boodschap voor je moeder op schrijven als het pakket direct naar je moeder gaat;-)

We hebben aantal items op een rijtje gezet die naar ons idee helemaal geschikt zijn om moeders mee te verwennen! Ben je zelf een moeder en kan ‘de papa’ wel wat inspiratie gebruiken?  Dan kun je hem natuurlijk ook even subtiel een hint geven om een kijkje in de webshop te nemen;-)

Lange kettingen met edelstenen

We hebben prachtige kettingen in onze sieradencollectie die zijn gemaakt van extra luxe materialen zoals sterling zilverzilver verguld met goud en mooie edelstenen in prachtige kleuren.  De kettingen zijn robuust maar toch fijn, de Green Adventurer, de Golden Indide Silver Indi en de Silver Rosebud zijn stuk voor stuk uniek. Ze lijken zo uit de natuur te komen en omdat elke hanger omdat het een natuurproduct is, net even anders is, zijn het echt unieke kettingen. Je vindt onze sieradencollectie hier.

Wishball armbandjes

Geef je moeder (en jezelf;-) een symbolisch wishball armbandje cadeau. Deze zeer fijne armbandjes zijn met de handgemaakt van dun zijden draad met daaraan een klein gouden (sterling zilver verguld met goud) balletje, de wishball. Je kunt kiezen uit twee kleuren zijde: het wat stoerdere paarsblauwe ‘Aubergine Blue’ of de lieve pastelkleur ‘Soft Pink’. Knoop het armbandje bij je moeder om, laat haar een wens doen en dan is het afwachten. Zodra het bandje af valt (wanneer dit precies is weet je natuurlijk niet maar het kan wel maanden duren ;-) komt haar wens uit ;-)

 

Wishflower zaai & bloei setje

Moeders hebben de neiging vooral voor anderen te zorgen en wat is er nou leuker om echt een cadeautje voor haar te kopen? Een cadeautje waarbij ze aandacht geeft aan haar eigen wensen en plannen. Met deze wishflowers kan je moeder haar wensen of doelen stilletjes aan het universum meegeven in de vorm van wensbloemen. Haar wensen zullen letterlijk en symbolisch uitgroeien tot prachtige bloemen. Meer info over onze bloei setjes vind je hier.

Vintage schatten

Is jouw moeder helemaal weg van brocante en vindt ze het leuk om oud met nieuw in haar interieur te mixen? Dan hebben we goed nieuws voor je want we hebben mooie vondsten in de webshop staan die mogelijk een leuk cadeau-idee voor je moeder zijn! Tijdens een roadtrip door Nederland hebben we de schattigste lijstjes en blikjes gevonden die voor fijne prijsjes in de webshop staan. Er staan momenteel veel lijstjes met geïllustreerde bloemen in de shop die ook goed passen bij de huidige botanische trend.

Posters op doek

Een mooi cadeau voor je moeder kan één van onze posters op doek zijn met inspirerende gedichtjes.  Wat verder leuk is om te weten is dat de posters eerlijk en met liefde handgemaakt zijn. Onze handgeschreven gedichten zijn gedrukt op het mooie natuurwitte katoen met als subtiel effect rafelende randjes.

En, vergeet niet naar onze SUPER SALE te kijken! >>> coeurblondeshop.com/super-sale/

Veel stopplezier op coeurblondeshop.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *