Collection | Nieuwe vondsten in de shop

Ben je een brocante liefhebber die het leuk vindt om oud met nieuw in je interieur te mixen? Dan hebben we goed nieuws voor je want we hebben weer mooie vondsten aan de webshop toegevoegd. Tijdens een roadtrip door Nederland hebben we de schattigste lijstjes en blikjes voor je gevonden.

Deze keer hebben we veel items met rozenillustraties gevonden die ons deden denken aan de vroegere brocantetripjes in Normandië tijdens de zomervakanties. De lijstjes van toen prijken nu nog steeds aan onze muren of ze staan decoratief in een vitrinekastje bij ons thuis. Hieronder vind je mijn persoonlijke favoriet van onze laatste roadtrip. Een geïllustreerde zachtroze rozenprint (19cm x 26cm) in een lijstje dat hier en daar wat vlekjes en kleine beschadigingen heeft maar dat maakt dit lijstje juist zo charmant.

De lijstjes die we in de shop aanbieden passen ook goed bij de huidige botanische trend. Er zijn veel geïllustreerde bloemen te vinden die je meenemen naar vroegere tijden. Leuk ook is dat de namen van de betreffende bloemen er in schuinschrift (ook in het Latijn;-) bij staan vermeld zodat je de betreffende soort altijd nog even kunt google’n.

Het is voor ons de uitdaging om unieke en mooie schatten te vinden en deze ook nog voor een leuk prijsje aan te bieden. Je vindt een deel van de vondsten dan ook in het deel van onze webshop met producten <10 euro. Zo kun je zelf lekker achter de computer schatzoeken!

Naar onze vondsten >>> Coeurblonde vondsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *