Collection | Simplicity Clips

We hebben net een nieuw product aan de webshop toegevoegd: Simplicitiy Hairclips. Deze stijlvolle haarclips zijn in drie verschillende vormen verkrijgbaar: moon, circle en triangle en stijlvol in eenvoud. Extra leuk is dat ze stuk voor stuk verkrijgbaar zijn in goudkleur en in zilver.

De Simplicitiy Clips hebben een makkelijk en eenvoudig clipsysteem waardoor ze snel te bevestigen zijn en ze blijven, niet onbelangrijk, gedurende de dag ook goed zitten. Het fijne van de clips is dat je in een handomdraai meteen een andere look kunt creëren. Handig als je ‘s ochtends haast hebt maar toch net even iets speciaals met je kapsel wilt doen.

Je kunt ze, zoals je op de foto’s ziet, op verschillende manieren in je haar bevestigen, speels maar ook zakelijk. De Simplicity Clips kunnen los in het haar worden vastgeklemd maar je kunt ze ook bevestigen in een vlecht, knotje of (doorgestoken) paardenstaart. Mogelijkheden genoeg!

De haarclips, die handgemaakt zijn, worden verpakt in een mooi pergamijn zakje. Wil je een Simplicity clip cadeau geven en rechtstreeks naar de gelukkige versturen? Dan kun je gebruik maken van onze cadeauservice (kies voor de cadeauservice door naar je winkelwagentje te gaan) waarbij je ook een persoonlijke boodschap kunt doorgeven die wij vervolgens voor je op een leuke kaart noteren.

De clips zijn per stuk verkrijgbaar of als voordelige set van drie. Bestellen of onze andere accessoires bekijken? Breng dan een bezoekje aan de Coeurblonde webshop >>> 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *