Collection | Let’s celebrate: we hebben iDeal! Win een stationery pakket!

Een fijn shop nieuwtje… Sinds deze week is het mogelijk om in onze webshop te betalen met iDeal! Voorheen werkten we alleen met overschrijvingen maar iDeal is natuurlijk veel fijner en een stuk makkelijker! Om dit te vieren geven we een Coeurblonde stationery pakket weg en onderaan deze blogpost kun je lezen hoe ook jij hier kans op maakt. 

Maar nog even over onze nieuwe betaal optie en over de mogelijkheden voor shoppen vanuit het buitenland. Iedereen die vanuit Nederland bestelt kan in onze webshop shoppen en vanaf nu dus snel en gemakkelijk afrekenen met iDeal. Woon je niet in Nederland maar wil je toch graag bij ons shoppen? Geen probleem! Je kunt jouw bestelling in dat geval plaatsen door de gewenste producten + aantallen te mailen naar coeurblonde@gmail.com. We zullen je vervolgens de nodige betaalgegevens toesturen per mail.

Shop zin gekregen? We hebben onlangs weer een aantal nieuwe producten aan de collectie toegevoegd waaronder Magical Wood (heerlijke geur en heel fijne eigenschappen!) en Wishball armbandjes waarmee je een wens kunt doen (leuk als kleinigeheidje voor iemand anders!).

Onze volledige collectie is hier te vinden in onze webshop >>>

Winnen: een Coeurblonde stationery pakket!
Om te vieren dat je we sinds nu iDeal hebben verloten we een Coeurblonde Stationery pakket onder onze lezers/volgers! Wat er precies in het pakket zit blijft een verrassing (op de afbeelding staan voorbeeld producten waarvan er een aantal in het pakket kunnen zitten) maar we kunnen wel vast verklappen dat de minimale totaalwaarde 30 euro is en dat er volop fijne stationery goodies in zitten zoals kaarten en notebooks. Meedoen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Al aangemeld? Dan doe je automatisch mee aan deze winactie ;-) Meedoen kan tot 25 januari 12.00. De producten op de foto’s zijn een indicatie van het soort producten dat er in het pakket zit, de exacte inhoud is een verrassing :-) 

 

2 thoughts on “Collection | Let’s celebrate: we hebben iDeal! Win een stationery pakket!

  1. Lieke Roovers

    Wat een prachtige verrassing! Ik wist wel dat ik geen spijt zou krijgen van het aanmelden voor jullie leuke nieuwsbrief.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *