Collection | 5x lieve Valentijnskaarten

Nog even en het is 14 februari, Valentijnsdag! De dag om iemand stiekem een kaartje te sturen of om je lover of iemand anders die je liefhebt te laten weten wat deze persoon voor je betekent. Ben je nog op zoek naar een leuke kaart om jouw lieve woorden, geheime liefdesverklaring of uitgebreide loveletter op te noteren? We hebben vijf perfecte exemplaren voor je op een rijtje gezet, komen ze!

Love you
Maar dan met een lief getekend hartje. Een krachtige simpele kaart die zowel leuk is voor mannen als voor vrouwen. Het betreft een luxe dubbele kaart van mooi mat papier met envelop. Je vindt de handgeschreven ‘love you’ kaart hier.

Jij bent mijn lievelings
Lief en luchtig, de jij bent mijn lievelings’ kaart. Wederom een dubbele kaart van mooi mat papier met bijpassende luxe envelop. Heb je meerdere ‘lievelings’? ;-) Dan verstuur je er toch gewoon een paar! Je vindt deze kaart hier in de webshop.

I love you to the moon and back
Zachtroze kaartje met zwarte letters en een maan illustratie. Noteer er iets liefs op en post ‘m naar jouw dierbare, dat levert vast en zeker een glimlach op! Je vindt dit liefdevolle kaartje hier.

Goudfolie letterpers kaart met twee hartjes
Prachtig in eenvoud met mooie luxe goudfolie: deze dikke (800 grams!) kaart leent zich voor elke liefdesboodschap. De kaart is aan een zijde wit, dus genoeg ruimte om jouw lieve woorden op te noteren. De kaart wordt geleverd met envelop en is hier te bestellen. 

Smak
Een dikke vette kus voor iemand die dat volgens jou verdient! De dubbele kaart van mooi mat papier kan aan de binnenkant worden gevuld met jouw boodschap, compliment, gedicht of liefdesverklaring ;-) De kaart wordt geleverd met envelop en is hier te vinden.

P.S ook nog op zoek naar een leuk Valentijnscadeautje voor hem? Wat denk je van de Magic Moments Jar waarin jullie al jullie bijzondere momenten in kunnen stoppen! Zoek je iets voor haar? Onze oorbellen en kettingen zijn echte eyecatchers van hoogwaardige luxe materialen als zilver, goud en edelsteen. Pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *