Collection | Magical Wood Set

Dit ‘Magical Wood’ uit Ecuador is te gebruiken als wierrook en geeft een zachte warme geur af die een vleugje magie en rust in huis brengt.

Naast wierrook wordt dit heilig hout ook gebruikt om ruimtes te reinigen van negatieve energie. Steek het uiteinde van het stokje aan, laat even branden en blaas dan het vlammetje uit. Vervolgens komt de fijne geur vrij en kun je deze door het huis verspreiden.

De natuurlijke geur draagt bij aan een fijne sfeer in huis en dat je er direct ook ‘negatieve energie mee verwijderd’ is natuurlijk mooi meegenomen ;-) Het setje ‘Magical Wood’ is ook leuk als klein cadeautje voor iemand anders, bijvoorbeeld na een verhuizing!

Een setje Magical Wood bestaat uit drie dikke takjes, die in totaal flink wat fijne geur en/of reinigingsmomenten opleveren. Elke setje zit aan elkaar gebonden met een mooi touwtje en zit verpakt in een stijlvol pergamijnzakje.

Meer info of bestellen? Je vindt het Magical Wood hier in onze shop. Cadeautjes kunnen ook worden verpakt (kies voor de cadeauservice door naar je winkelwagentje te gaan) en indien gewenst rechtstreeks naar de persoon worden verstuurd die jij wilt verrassen.

Let op! Kijk goed of het vlammetje daadwerkelijk is gedoofd wanneer je klaar bent. We raden aan het stokje na gebruik even nat te maken om er zeker van te zijn dat deze uit is. Laat brandend heilig hout nooit onbeheerd achter.

 

1 thought on “Collection | Magical Wood Set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *