Winnen | Coeurblonde Winterproof Pakket

winterproofsetHeb jij (stiekem;-) ook al zo’n zin in winterfeestjes? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op kerst en om het feestgevoel nu al aan te wakkeren hebben we weer een leuke winactie! Je maakt nu namelijk kans op een Coeurblonde Winterproof Pakket vol mooie producten.

In het ons pakket zitten perfecte items om je huis winterproof te maken. Wat dacht je van een Diamond Frame om in je kerstboom of aan een mooie tak te hangen? En een customized X-mas moleskine notebook in kerstsfeer. Natuurlijk mogen onze sneeuwprethangers niet ontbreken om je winter cadeautjes en/of kerstboom mee te versieren. En… er zit ook nog een prachtige goudfoliekaart uit onze nieuwe kaartencollectie bij!

Meedoen?
Vertel ons dan wat je favoriete Coeurblonde product is voor deze winter en waarom. Je vindt al onze producten in onze webshop www.petitepopup.comMeedoen kan t/m 14 december 2016 door een reactie te plaatsen onder deze blogpost of door te reageren op de actie foto’s op onze Facebook pagina of onze Instagram. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze actie is inmiddels afgelopen en de gelukkige winnaar is Marijn Verheggen!

17 thoughts on “Winnen | Coeurblonde Winterproof Pakket

 1. Stefanie De Costere

  Mijn favoriete product nu het eindejaar nadert is de bucket list bottle. In plaats van voornemens te maken voor het nieuwe jaar, die je toch niet volhoudt, een bucket list maken. Mijn bucket list: Op reis gaan naar de zon, elke dag 1 klein stukje chocolade eten, mij af en toe eens verwennen met een cadeautje.

  Reply
 2. Gies Voorburg

  Wat zou ik graag met die sneeuwpret hangers mijn boom optuigen!! Schattige, lieve, ondeugende, ontroerende, uitdagende en stimulerende one-liners. Eindelijk een boomversiering die stijlvol is en recht doet aan de kerstgedachte. Mijn kerst krijgen ze niet meer stuk!

  Reply
 3. Marijn Verheggen

  Beste Elle & Pip! Mijn favoriete product is zeker een van de nieuwe items van jullie sieradencollectie. Prachtig en maken de aankomende winterfeestjes nog mooier! De ‘New beginnings’ ketting is niet alleen sierlijk en krachtig, maar staat voor nieuw leven èn voor mij, persoonlijke groei! Net een nieuwe uitdaging aangegaan en hoop dit in 2017 tot een groot succes te maken! Spannend, maar durf het aan!
  Succes met jullie site en de aankomende drukte rondom de feestdagen.

  Reply
  1. Pip Post author

   Hi Marijn,

   Je bent de gelukkige winnaar geworden van de actie! Stuur je ons even een mailtje (coeurblonde@gmail.com) met je adres?

   Groetjes,

   Elle & Pip

   Reply
 4. marijksels

  Leuk zeg! Mijn favo voor deze winter zijn de Winter Stories Sneeuwpret Hangers! Ontzettend origineel om daarmee je huis te versieren ipv met ballen en glitters. En vooruit…ik ben graag origineel ;)

  Reply
 5. Sophie

  Mijn favoriete product is dus de memory jar. Ik heb Een paar kleine en grote gekocht bij jullie, maar deze wil ik dus pad geven met kerst/oud en nieuw. Waaronde aan mijn zus die een nieuwe start moet gaan maken met haar twee kleine jongens. En de dagen zullen dan gaan vliegen door de drukte nu ze er alleen voor staat, maar ook is er verdriet en boosheid,, en dan is het goed om elke dag stil te staan bij iets moois wat gebeurd is van die dag. Samen stilstaan. Dus daarom vind ik deze pot het beste product eind jullie shop zodat ik mijn zus en haar kinderen mooie herinneringen die ze nog gaan maken kan geven.

  En sinds deze hangers in de shop zijn kijk ik er steeds naar. Zo mooi. Dus dit zijn mijn tweede favo producten Haha.

  Reply
 6. Marieke

  Mijn favoriet zijn toch wel de sneeuwhangers, kan niet wachten om daar een leuke slinger van te maken. Bijkomend voordeel, de slinger kan de hele winter blijven hangen.

  Reply
 7. Jolande van Duijne

  de zilveren ketting met snowflake … om te vieren dat ik dit jaar voor het eerst kerst vier met mijn
  ‘ oude schoolliefde’ van 35 jaar geleden…als dát geen lovestory is!

  Reply
 8. Lieke Roovers

  Mijn favoriete Coeurblonde product voor deze winter is de ‘Goldflower’ goudfolie kaart, omdat de bloem me normaal meer doet denken aan de lente/zomer, maar door de goud-op-wit uitvoering toch perfect past bij kerst. Ik heb mijn kerstkaarten allang ingekocht en toch zit ik erover te denken om die mooie kaart te kopen. Gewoon: voor mezelf. Plus, nu krijg ik er ook nog een leuk notitieboekje bij!

  Reply
 9. Ling Choi

  Mijn favoriiet is sterrenhemel goudfolie kaart want je kan altijd zelf een tekst schrijven en het past bij elk gelegenheid. Van sterren word je er vanzelf vrolijk van! Het is feestelijk.

  Reply
 10. Daniekkr

  Wat maken jullie toch mooie spulletjes! Ik kan de hele webshop wel leegkopen (helaas laat mijn portemonnee dit niet toe…). Maar als ik dan toch een all time favorite mag kiezen dan is het een van jullie prachtige notebooks om de briljante uitspraken van mijn kinderen te noteren, gepieker van me af te schrijven, to do lijstjes te maken… kortom … om rust te brengen in mijn drukke leven (en hoofd ).

  Reply
 11. Charlotte

  Winterstories Sneeuwpret hangers => mijn absolute favoriet! Kerstmis en Sneeuwvlokken, iets waar ik enorm van geniet.
  Dan maak ik het thuis gezellig met warme thee en Coeurblonde. Zo’n dosis cosy happiness is super gezond!!
  Wat zouden ze mooi staan in mijn boom. Deze bijzondere hangers zijn echt mijn droom :D
  Dus hoop ik op een vleugje geluk. Dan kunnen mijn feestdagen niet meer stuk!!

  Reply
 12. Jaimy

  De sneeuwprethangers … 100%! Er staan sinds vorige week geliefden om me heen voor mij klaar, zonder aan zichzelf te denken en met al mijn gezondheid voorop. Bedanken is onmogelijk, maar deze mensen verrassen met een sneeuwprethanger zou een fijn gebaar zijn.

  Oh en de rest uit het winterpakket? … ik ben sowieso gek op al jullie spullen, dus die ga ik zelf een heel mooi plekje geven om van te genieten!

  Liefs xxxx

  Reply
 13. Lorraine

  Mijn favoriete product uit jullie collectie is het ingelijste gedicht ‘Hier’. Dit gedicht heb ik een half jaar geleden voor een speciaal iemand besteld die een erg heftige periode doormaakte. Ik woon zelf niet in Nederland maar dankzij jullie super-snelle-inpak-service kwam het cadeau op tijd aan; terwijl ik ‘Daar’ was. De tekst spreekt en kan niet raker, nogmaals 1000x dank. Het is een erg waardevol cadeau geworden.

  Reply
 14. Kirsty

  Ik vind die kerst goudfolie kaarten echt zò mooi!
  Nu twijfel ik om toch maar wel kaartjes te sturen dit jaar.
  Mooie stijl ❤

  Reply
 15. Kirsty

  Eigenlijk vind ik de zwart wit kerstkaartenset minstens zo mooi☺
  En ik zou alle gedichtjes wel op die leuke woord pronk plankjes willen hebben
  Sommige om te geven en sommige om ergens onverwacht neer te zetten
  Superleuk gedaan!
  Ik ga jullie volgen op fb!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *