Collection | Het stylen van wintercadeautjes

sneeuwballen-hangers-coeurblondeHet is december en langzaamaan beginnen bij ons de kerstkriebels te komen. Althans, niet eens zo specifiek voor kerst want in mijn beleving staat geheel december in het teken van gezelligheid en winterse feestjes! Na gisteren zijn we extra in de sfeer gekomen na het fotograferen van onze wintercollectie sieraden, decoratie en mooi ingepakte cadeautjes.coeurblonde boompje hangers

Onze sneeuwpret hangers, waar we drie verschillende sets van hebben, zijn niet alleen leuk om in de kerstboom of eucalyptus takken te hangen maar lenen zich ook perfect voor het nog mooier maken van je ingepakte cadeautjes. De achterkant van de sneeuwballen is blanco dus daar kun je eventueel nog iets noteren zoals de naam van degene voor wie het cadeautje is of een persoonlijke boodschap.
tekst-hangers-kerst-coeurblonde

Op de foto’s kun je zien hoe dat eruit zou kunnen zien. We hebben twee sneeuwballensets die helemaal aansluiten bij het wintergevoel en alle feestelijkheden in december, en een set die algemener is en ook buiten december kan worden gebruikt om cadeautjes of je huis mee te decoreren.
giftstlying-xmas

DeĀ veelzijdige lieve huisjes en feestelijke diamanten fotolijstjes doen het ook goed aan cadeautjes. Stop er een lief tekstje in of briefje met de naam van de ontvanger. De mini frame is dan eigenlijk een extra cadeautje waarin de ontvanger zelf ook iets anders kan stoppen.inpakken-cadeautjes-kerst-coeurblonde

Stijlvolle egale cadeauverpakkingen worden feestelijk door er nog een extra detail aan toe te voegen. Wat denk je van een overal bij passende zwart witte sticker met handgeschreven tekst of feestelijke illustratie? Onze winterstickers bestaan uit vellen van 12 unieke stickers waarmee je pakjes helemaal af maakt.cadeautjes-inpakken-stylen-tips-ideeen-coeurblonde

Of hang aan grotere cadeaus, zoals op de foto hierboven, een van onze prachtige luxe goudfolie kaarten van 800 grams dik papier. Je kunt hierbij kiezen uit drie varianten: sterretjes, de berenklauw bloem of de sneeuwstorm met twee hartjes. Lastig kiezen? We hebben ook een voordelige set van 6 stuks (3×2)

Kerst shoppen of de rest van onze collectie bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze webshop >>>
winter-cadeautjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *