Atelier | Geboortekaartje voor Saul

geboortekaartje-op-maat-beren-sterren-jongenEen aantal maanden geleden kregen we de leuke opdracht om een geboortekaartje en geboortelabels (voor aan een cadeaupakketje met geboortesuiker) op maat te ontwerpen voor Saul. Inmiddels is Saul, zoals het kindje heet, deze maand ter wereld gekomen en zijn de labels en de geboortekaartjes gedrukt en verstuurd. Tijd dus om het resultaat nu even te laten zien!
binnekant-geboortekaartje-winter-illustraties

Het is een echt jongens-kaartje geworden met diverse blauwtinten en warm oranje. De ouders wilden graag dat er een stoere beer in het kaartje terug zou komen dus deze wens hebben we uitgewerkt door een patroon te ontwerpen waar deze samen met ander elementjes terugkomt op de achtergrond van de kaart. De nadruk ligt daarnaast ook op de naam van het kindje, die wat groter en gecentreerd op de voorkant staat, met daaronder de geboortedatum. Door de diverse (ijs)blauwe tinten sluit het kaartje ook nog eens goed aan bij het najaar waarin Saul natuurlijk in is geboren.geboortelabels-geboortesuiker-jongen-beer

Aan de binnenkant van de kaart staan de gegevens van de ouders en de geboortegegevens van het jongetje. Aan de linkerkant staat een persoonlijke quote die de ouders hebben aangeleverd: Big adventures start small. Verder komen er aan de binnenkant een aantal geïllustreerde elementjes terug die ook aan de buitenkant van het kaartje zijn te vinden: de beer, wat veertjes en wat warm oranje sterretjes in diverse maten.tekst-geboortekaartje-binnenkant-ontwerp-op-maat

De labels zijn helemaal in stijl van de geboortekaartjes zelf. Dezelfde kleuren en elementjes komen daar terug en naast de planeet en de beer staat hier Saul zijn naam op.
We vinden het resultaat van dit geïllustreerde geboortekaartje voor een jongetje erg leuk. De kleuren vormen een mooi geheel in combinatie met de stoere elementjes is het een fris, licht en stoer kaartje geworden. De ouders waren ook erg blij met het resultaat: “De kaartjes zijn gisteren binnengekomen. Ze zijn echt super leuk in het echt. Ze zitten al in een envelop met een mooie sluitsticker. Vandaag posten :) Bedankt voor alles!” En ja, daar worden wij dan weer erg blij van!geillustreerd-geboortekaartje-saul-coeurblonde-op-maat-ontwerp

Ook iets laten ontwerpen
Ook een geboortekaartje of iets anders op maat laten ontwerpen? We gaan graag voor je aan de slag! Je kunt je idee voorleggen en eventuele vragen stellen door te mailen naar coeurblonde@gmail.com. Heb je nog geen (concreet) idee? Geen probleem! We denken indien gewenst graag met je mee over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *