Collection | Luxe winter kaarten met schitterende goudfolie

luxe-kaarten-goud-coeurblonde-webshopMooie kaarten, zelf kunnen we er niet genoeg van hebben. Zowel om thuis neer te zetten of aan onze prik- en inspiratieborden te hangen maar ook om andere mee te verrassen, feliciteren of een hart onder de riem te steken. Dit is één van de redenen dat we ook zelf een uitgebreide kaartencollectie aanbieden in onze shop, bestaande uit diverse dubbele en enkele kaarten in diverse stijlen en sferen en stuk voor stuk eigen ontwerp.luxe-postcards-winter-dik-papier-goud-feestelijk-coeurblonde

Aan deze collectie hebben we vandaag weer een aantal nieuwe schitterende exemplaren toegevoegd. Ook letterlijk schitterend, want het zijn luxe letterpress kaarten (wit – hieronder lijkt het grijs vanwege de lichtval) met een prachtige twinkelende en reflecterende goudfolie. Feestelijk, stijlvol en subtiel!goudfolie-kaart-luxe-kerst-winter-coeurblonde-sterretjes

Ze zijn perfect om naar jouw dierbaren te sturen rond de feestdagen maar op een ander moment kan ook prima, want het ontwerp van deze kaarten is zo veelzijdig dat ze het gehele jaar voor allerlei momenten en gelegenheden gebruikt kunnen worden. Verstuur je ze niet in december dan zijn ze dus later in het jaar net zo leuk om iemand mee te feliciteren of uit te nodigen voor koffie date!coeurblonde-kaarten-stationery-webshop-papierwaren-wholesale

De kaarten hebben een luxe uitstraling door de prachtige goudfolie die er met de letterpers techniek is ingedrukt en ook de dikte (het is maar liefst 800 grams mat luxe papier!) draagt bij aan de stijlvolle uitstraling. Een pareltje voor liefhebbers van mooie papierwaren en bijzondere stationery!sterren-goud-kaart-coeurblonde-shop-collectie-xmas

Maar laat ik even wat meer vertellen over de designs zelf. We hebben geprobeerd drie verschillende designs te ontwerpen die zowel feestelijk zijn (en daarmee dus goed aansluiten bij de kerstdagen en andere winterse feestjes) als veelzijdig, zodat ze het gehele jaar voor diverse gelegenheden verstuurd kunnen worden. Doordat er geen tekst op de kaarten staat kun je er dus zelf gemakkelijk een eigen insteek aan koppelen.gouden-hartjes-kaart-liefde-coeurblonde-luxe-postcard

Op de foto’s heb je ze al kunnen bekijken maar ik zal de ontwerpen nog even toelichten. We hebben postcards met lieve maar tevens stoere sterretjes erop die in verschillende formaten de gehele kaart vullen. Daarnaast hebben we de kaart met daarop een illustratie van de berenklauw, die zich in haar eenvoud leent voor zowel vrolijke als droevige momenten. Het derde ontwerp is er eentje waar de liefde van af straalt met daarop twee hartjes omringd door gouden sparkles en leent zich wederom voor allerlei momenten en insteken: stuur ‘m naar je verloofde of net getrouwde vriend(in), naar je beste vriendin, naar je moeder of naar iemand die even wat extra liefde en warme woorden kan gebruiken.
hangers-van-papier-feestdagen-kerst-xmas-coeurblonde-goud

Deze luxe goudfolie kaarten zijn verkrijgbaar in onze webshop en zijn los te bestellen, als voordelige set van 6 (3×2) of als hanger met gouden oogje en touwtje ( 3 stuks) voor in de boom of aan een tak.hangers-van-papier-berenklauw-sterren-hartjes-coeurblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *