Collection | Nieuw: sieraden voor Winterfeestjes

newbeginnings_blogpost

Het is bijna tijd voor Winterfeestjes! Extra leuk dus om onze sieradencollectie aan te vullen met nieuwe items die goed passen bij de decembermaand. We hebben stijlvolle sieraden aan de shop toegevoegd met symbolische betekenissen. De ‘New beginnings’ ketting is sierlijk en krachtig. Het blaadje (een kiem) staat symbool voor nieuw leven en (persoonlijke) groei. Tezamen met de ‘New beginnings’ oorbellen vormt de ketting een prachtige (cadeau) set.

wanderlust_blog

Wanderlust, wij houden van dit woord. De bovenstaande Wanderlust ketting, met een hanger in de vorm van een eiland, is zowel robuust als petit tegelijk. De ketting staat symbool voor dat superfijne reislust gevoel en is een origineel cadeau-idee voor iemand die op het punt staat een nieuw (reis) avontuur te beginnen

newbeginnings_ketting

Wist je dat al onze sieraden gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en sterling zilver verguld met goud (vermeil)? Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede materialen aan te bieden zodat iedereen, ook diegene met een gevoelige huid, in staat is om onze sieraden te dragen. Bovendien blijven sieraden gemaakt van sterling zilver en vermeil, met het juiste onderhoud, (lees hier onze tips om je sieraden goed te verzorgen) langdurig mooi.

snowflake

Speciaal voor deze winter zijn onze lieve ‘Snowflake’ kettingen (tijdelijk!) terug in de collectie. De Snowflake kettingen zijn natuurlijk erg leuk om tijdens de feestdagen te dragen. We hebben ‘m in sterling zilver maar ook in goud (sterling zilver verguld met goud). Neem vooral even een kijkje in onze webshop om onze algehele sieradencollectie te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *