Collection | Interieur prints uit eigen collectie

the-print-collection-coeurblondeAfgelopen week liet ik je in deze blog onze allernieuwste fotografie prints al zien waarbij we een aantal van onze favoriete thema’s hebben kunnen vertalen naar blijvende momenten in de vorm van prachtige a5 prints.interieur-styling-poederroze-decoratie-prints-coeurblonde-greenprint-foto-roze-deur-griekenland-itnerieur

Deze prints zijn te gebruiken als luxe en bijzondere kaart maar vooral ook als styling item binnen je interieur. Iedere print straalt een ander gevoel uit en ook onderling zijn de diverse prints naar eigen idee mooi met elkaar te combineren.zee-sea-print-coeurblonde-styling-schelpjes-hay-hand

Je kunt ze neerzetten, ophangen, inlijsten of vastklemmen aan je persoonlijke mood- of inspiratie board. Ik heb een aantal van de prints onlangs een mooi plekje gegeven in mijn eigen huis en wilde ter inspiratie even laten zien hoe ik ze nu heb verwerkt in mijn interieur.prikbord-werkplek-inspiratie-prints-ibiza-stad-roze

Ik houd er zelf erg van om regelmatig dingen in huis te veranderen en te schuiven met accessoires, of nieuwe dingen met elkaar te combineren. Ook de items op mijn lijsten (geen frames maar lijsten waar je juist lijsten en andere spulletjes op kunt zetten) aan de muur verander ik regelmatig waardoor er weer een heel andere look en sfeer ontstaat. Zo pas ik deze aan naar nieuwe (opgedane) ideeën, maar bijvoorbeeld ook aan het seizoen.deur-print-ingelijst-bureau-werkplek-stylingzwar-wit-print-bloemen-coeurblonde-stationery-kaartenzwart-wit-monochrome-prints-en-tekeningen-styling

Zo staan er nu weer her en der kaarsjes door het hele huis en heb ik ook andere vormen van sfeerverlichting weer uit de kast gehaald zoals gezellige LED-lampjes en lichtslingers (mijn laatste aanwinst heeft een Scandinavische look en bestaat uit mooie papieren diamantvormige lampionnen en kocht ik voor 9 euro bij HEMA – #tiptussendoor)mix-prints-voor-aan-de-muur-styling-interieur-wonen-werkplek

Maar terug naar de prints. We hebben drie verschillende sets: Magical Ibiza Vibes, Flower Lovers en Door Attraction, waarvan we de designs op allerlei verschillende (buitenlandse) plekken fotografeerde. Bij iedere print staat op de achterkant dan ook een omschrijving van de plek of hetgeen er op de foto te zien is. Kortom, een persoonlijke collectie bestaande uit mooie beelden om blijvend van te genieten! Op de foto’s kun je bekijken hoe ik ze in mijn huis en op mijn werkplek heb neergezet, ingelijst en opgehangen.

Je kunt de print sets hier bestellen in onze webshop www.petitepopup.com. peony-print-pioenroos-coeurblonde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *