Winnen | Coeurblonde A5 print set naar keuze!

prints-ibiza-fotografie-posters-coeurblondeHeb je onze allernieuwste A5 prints nog niet gezien? Bekijk ze hier dan even allemaal (op de bovenste foto zie je al een van de drie sets: Magical Ibiza Vibes en op de onderstaande foto zie je een mix van elementen afkomstig uit de foto’s die we voor de prints hebben gebruikt).

We zijn erg benieuwd naar welke set jij wel bij je thuis ziet hangen of welke jij maar al te graag wilt personaliseren met een lieve boodschap erop voor iemand anders (#weloveechtepost).

Je hebt al een leuk idee met de prints? Mooi! Want wie weet liggen ze binnenkort wel bij jou in de bus.. We geven namelijk een complete set met prints naar keuze weg en die kun jij winnen! Lees hieronder snel hoe je kans maakt. print-collectie-blog-15

Kans maken is heel gemakkelijk: het enige wat je hoeft te doen is een Coeurblonde product (in onze webshop www.petitepopup.com vind je alle producten) te delen met je vrienden (op Facebook, Instagram of Twitter) en vergeet ons daarbij natuurlijk niet te taggen zodat we zien dat je meedoet aan de actie.

Meedoen kan t/m 23 november 2016, 12.00 uur en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *