Collection | Poster pret! Gratis cadeautjes bij je bestelling.

poster_2

We zijn gek op posters. Onze beide huizen zijn dan ook niet onderbedeeld als het op posters aan komt. Natuurlijk een paar exemplaren uit eigen collectie maar ook ander (vintage) werk. Omdat de herfst is begonnen en we de komende periode meer tijd binnen en in huis zullen doorbrengen veranderen we maar al te graag wat dingen in huis die het ‘net weer even anders’ of ‘net weer even gezelliger maken’.

poster_actie
Daarom hebben we nu een leuke actie voor iedereen die net zo gek is op posters als wij! Als je dit weekend (vanaf nu t/m zondag 9 oktober 22.00) een poster in lijst bestelt, krijg je er een Petit Pocket Notebook naar keuze bij cadeau. Bestel je twee posters? Dan mag jij twee van deze leuke boekjes naar keuze uitkiezen en bestel je er drie dan kun je er drie uitkiezen of gaan voor een van de Petit Pocket Notebook sets.

Creativeset_blog
Gebruik maken van de actie kan door de poster(s) naar keuze te bestellen in onze webshop. In je winkelmandje kun je bij het afrekenen in het veld ‘opmerkingen’ noteren welk(e) notitieboekje(s) jij graag wilt ontvangen bij je bestelling. Op naar de posters! >>> 

Hier_blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *