Collection | Notebooks, we hebben er nooit genoeg!

notebooks coeurblonde a6

Ken je dat? Je staat in een winkel en je oogt valt op een leuk notitieboekje. Je weet dat je er eigenlijk genoeg hebt en dus geen een nodig hebt maar hij is zó leuk en notebooks zijn nooit weg, toch? Zo heb ik inmiddels een flinke verzameling. En ook al gebruik ik ze (nog) niet allemaal, ik vind het wel fijn om ze te hebben. Het is altijd handig om voor bepaalde doeleinden een onbeschreven notitieboekje te kunnen pakken.

poetry notebook set coeurblonde

Op reis, als mini dagboek of om leuke tips en inspirerende ideeën in te noteren. Een boekje apart boekje voor lijstjes en dagelijkse to do’s, eentje om cadeau te doen voor die ene vriendin die een reis gaat maken en een klein exemplaar om standaard in je tas te hebben voor alle momenten waarop je dingen even snel wilt noteren of uittekenen.

city set notebooks coeurblonde

Voor deze laatste variant lenen onze Petit Pocket Notebooks zich perfect: ze zijn klein en niet al te dik zodat je ze gemakkelijk meeneemt (ook in kleinere tassen) en ze je geen extra gewicht opleveren. We hebben wel 13 verschillende designs (met handgeschreven gedichtjes erop, met illustraties of met een foto) dus ongetwijfeld ook een leuke voor jou.

girlboss notebook notitiebook coeurblonde

De prijs is ook nog eens fijn want ze zijn slechts 3,95 per stuk. De pagina;s zijn ongelinieerd zodat je ze kunt gebruiken voor schrijven, (uit)tekenen en doodle-en. Benieuwd naar de rest? Je vindt ze hier in onze webshop >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *