Out & About | Vakantie voorpret: Ibiza here I come!

coeurblonde-armband-goud-strand

Heel veel zin! Dat heb ik in mijn naderende vakantie naar Ibiza. Nu de zomer hier voorbij is en ook het nazomer cadeautje plaats lijkt te maken voor de herfst, ga ik nog even naar de zon toe! Ibiza, mijn eerste en enige bezoekje was in 2012 en vraag me niet waarom het vier jaar heeft moeten duren voordat ik terugkeer. Want een fijne bestemming is dit eiland in alle opzichten en teruggaan was dan ook iets wat ik heel graag wilde! De magische sfeer, de prachtige strandjes en uitzichten, de zee, de meest inspirerende restaurantjes en de algehele relaxte vibe die er hangt maken dit tot een ultieme vakantiepleknatuurlijke-zonnebrand-mooie-verpakking-mint

Ja, ik ben al in de vakantie mood. Dit begint bij mij altijd al bij de voorpret die het met zich meebrengt. Het uitzoeken van leuke plekjes, plannen maken (geen strakke planningen maar wat losse plannen waar uiteraard ook van afgeweken kan worden) en het verzamelen van de allerleukste tips. Ik houd ervan!coeurblonde-werkplek-moodboard-inspiratie

Laat het in dit geval nu ook nog eens goed uitkomen dat ik een aantal mensen ken die recentelijk naar Ibiza zijn geweest en die zijn teruggekomen met de meest toffe tips en fantastische verhalen.

Zo mag ik keten Passion (tja, er zijn meerdere vestigingen en daarom noem ik het automatisch ‘keten’ maar laat die eventuele negatieve associatie vooral achterwege want dit schijnt een plek te zijn waar de menukaart megagroot is en alles lekker is) echt niet overslaan, is het schattige dorpje St. Gertrudis zeker een bezoekje waard en kan ik Ibiza eigenlijk niet verlaten zonder te gaan eten bij restaurant Paloma, favoriet van velen. flipflops-coeurblonde-vakantie-blog
Dit is slechts een greep uit de plekjes en tips die ik graag zou willen bezoeken. Ook staan onder andere Cotton Beach Club, Patchwork, Natura, Atzaro, Formentera, Aubergine en Wild Beets op mijn want-to-visit lijstje.

Het voelt alsof ik de zomer nog net ietsje langer ga maken en dat vind ik maar al te fijn. Want ondanks dat ik de herfst gezellig vind ben ik zelf toch meer van de lichte seizoenen. Na een laatste dosis zomergevoel heb ik bij mijn terugkomst in oktober vast ook wat meer zin in de herfst.
lichte-werkplek-coeurblonde-posterdoek-fairtrade-interieur

Mijn nieuwe werkplek thuis is in ieder geval al helemaal najaars-proof zodat ik na mijn vakantie een écht fijne plek heb om aan opdrachten en de webshop te werken en om aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën die ik nog heb. Ja, nu ik er zo aan denk heb ik er eigenlijk best zin in, herfstdagen!

Tot snel! En mocht je zelf nog leuke Ibiza tips hebben dan hoor ik ze natuurlijk maar al te graag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *