Collection | Nieuwe posters in de webshop

blogpost_nieuweposters

We hebben onze postercollectie uitgebreid met drie nieuwe posters. Alle posters zijn geschreven in het Coeurblonde handschrift. Je kunt ze vrolijk aan de muur hangen maar ook neerzetten in bijvoorbeeld een tijdschriftenrek, kast of op een trolleykar tussen je andere schatten. Het zijn a4 formaat lijsten en je kunt kiezen uit verschillende lijstkleuren: hout, wit & zwart. De eerste nieuwe poster heeft de tekst: “Later is now and someday isn’t a day, today is the day’. Een tekst die stimuleert om niet af te wachten maar vandaag te beginnen met de uitvoering van je plannen en dromen!

she_poster

Op de bovenstaande poster prijkt het mooie ‘she decided’ gedichtje dat door Coeurblonde is geschreven. Het is een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand die een nieuwe ontdekkingsreis is gestart en haar hart volgt.

lanterfanten

Lanterfanten, wat is dat zo nu en dan toch heerlijk! Nu de herfst officieel is begonnen, is het extra fijn om thuis af en toe lekker met een kop thee op de bank te zitten en even helemaal te genieten van het nietsdoen. Ken je iemand die wel eens wat meer mag lanterfanten? Dan is dit ook een origineel cadeau-idee.

Je vindt onze nieuwe posters hier>>> petitepopup.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *