Out & About | We staan in vtwonen ♥ blogs + preview

vtwonen loves blogs 2016 magazine coeurblondeLeuk nieuws! Een aantal weken geleden vertelden we hier op onze blog al dat we hebben meegewerkt aan een ontzettend leuke special van vtwonen magazine: vtwonen  blogs. Inmiddels is het zover en is het magazine gedrukt! Afgelopen zaterdag lag deze, samen met de nieuwste vtwonen, op de deurmat bij abonnees en kregen we via diverse kanalen direct erg leuke reacties van lezers. Zo ontzettend leuk!vtwonen loves blogs coeurblonde inhoud

Het resultaat is prachtig geworden. Wij werden er zelf in ieder geval erg blij van en vonden het heel gaaf om onze input, maar ook de bijdragen van de andere bloggers, nu in een echt gedrukte versie te zien!elle pip coeurblonde vtwonen magazine favorieten

Als je niet genoeg kan krijgen van inspiratie op het gebied van interieur, styling, food & lifestyle dan kunnen we je deze uitgave zeker aanraden! Samen met vtwonen heeft er een groep van 32 zeer diverse bloggers aan gewerkt, die stuk voor stuk favorieten, tips & eigen werk met je delen.paginas coeurblonde vtwonen blogs

Vanaf pagina 52 kun je onze bijdrage van vier pagina’s bekijken. Onze winactie die erin staat, en waarbij je kans maakt op een van onze fairtrade posterdoeken met daarop het ‘Hier’ gedicht, willen we je in ieder geval niet onthouden: daar kun je hier aan meedoen op de site van vtwonen.coeurblonde in de media vtwonen inspiratie blog

Benieuwd naar het magazine maar ben je geen abonnee? De special zal vanaf 13 september ook los worden verkocht en kan nu hier al online worden besteld.vtwonen quote eat sleep create repeat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *