Atelier | Geboortekaartje Luchtballon voor Benjamin

geillustreerd geboortekaartje jongen luchtballonZo nu en dan probeer ik hier wat werk te delen dat we in opdracht maken om een idee te geven van wat voor soort producten we in opdracht ontwerpen en produceren en om je voorbeelden te geven van mogelijke stijlen en sferen. Dit kaartje voor Benjamin is inmiddels alweer wat ouder maar daarom niet minder leuk om even te laten zien.

Denk je aan een iets groter formaat voor het geboortekaartje van jouw kindje? Dit kaartje dat we speciaal voor Benjamin ontwierpen laat zien hoe leuk dit kan zijn. Zowel zijn ouders als wij zijn erg enthousiast over de grote enkele kaart met geïllustreerde luchtballon erop. “Wauw wat zijn de kaarten mooi geworden! Echt super gaaf! We zijn er echt super blij mee!!! Thanks voor het fantastische resultaat.”geboortekaartje met luchtballon

Wat bij deze geboortekaart als eerste opvalt is het formaat, geen a6 of vierkant kaartje maar een grote enkele a5 kaart. Persoonlijk vind ik dit een ontzettend mooie keuze, origineel en daarom weer eens wat anders. De kaart is gemaakt van Hollands geschept papier waardoor de randjes een subtiel rafel randje hebben en er om het ontwerp heen een klein witrandje overblijft.

Op de voorkant van de kaart staat een geïllustreerde luchtballon met de naam van het kindje. Daaronder een quote die de ouders graag op de kaart wilden hebben. Aan de achterkant van de kaart staan naast de geboortegevens ook de (adres)gegevens van de ouders. De stijl van de voorkant komt ook aan de achterzijde van de kaart terug evenals een tweetal kleine varianten van de luchtballon. Op de foto’s kun je het eindresultaat bekijken.

Ook iets laten ontwerpen
Ook een geboortekaartje of iets anders op maat laten ontwerpen? We gaan graag voor je aan de slag! Je kunt je idee voorleggen en eventuele vragen stellen door te mailen naar coeurblonde@gmail.com. Heb je nog geen (concreet) idee? Geen probleem! We denken indien gewenst graag met je mee over de mogelijkheden.

2 thoughts on “Atelier | Geboortekaartje Luchtballon voor Benjamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *