Out & About | Coeurblonde in vtwonen ♥ blogs

vtwonen bloggers magazine coeurblondeMeewerken aan een uitgave waarin inspiratie, tips en favorieten van diverse leuke bloggers worden gebundeld, daar hoefden we niet lang over na te denken! In april ontvingen we een mailtje van de vtwonen redactie met de vraag of we het leuk zouden vinden om mee te werken aan hun nieuwste uitgave van vtwonen ♥ blogs. Ja, natuurlijk!

vtwonen we love bloggers magazineHet brainstormen begon al direct na het ontvangen van de eerste mail met daarin de briefing. Wat vonden we echt mooi en inspirerend om te delen en welke favorieten mochten zeker niet ontbreken? Stap voor stap noteerden we dingen waar we al blij van worden of die nog op onze wishlists staan. Zo verzamelden verschillende input voor de diverse rubrieken en leverden we uiteindelijk een selectie van teksten en beelden aan (ook een leuke winactie!), zodat de redactie verder aan de slag kon met het samenstellen van een fijne mix.summer vibes only poster coeurblonde

Zelf hebben we vorige week al een kleine sneak peek gekregen via de mail maar het blijft zeker spannend om het eindresultaat in het echt te bewonderen. We zijn zo benieuwd!
Ook naar alle favorieten, tips en inspiratiebronnen van de andere deelnemende bloggers.

Toch moeten we nog heel eventjes geduld hebben want dit bloggersmagazine ligt op 27 augustus bij abonnees, samen met de nieuwe vtwonen, op de mat. De week erna zijn deze beide ook in de winkel verkrijgbaar.

Bron foto 1: vtwonen/Rolien van der Leeuw 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *