Collection | Nieuwe fairtrade tuniekjurkjes

Ze zijn er! Onze allernieuwste fairtrade tuniekjurkjes in vijf verschillende designs. Eigen ontwerp, mooie stoffen, stijlvolle prints, eerlijk (fairtrade) en met liefde gemaakt én limited edition.coeurblonde tuniek jurkjes elle pip

Van elke variant zijn slechts een beperkt aantal jurkjes gemaakt. Dit betekent dat je met deze tuniekjurkjes een uniek en bijzonder item in je kast hebt hangen waarin je niet snel iemand anders zult tegenkomen. Hoe leuk is dat!tuniek jurkje moon fairtrade sterretjes blauw coeurblonde

De jurkjes zijn gemaakt van 100% viscose, een stof die mooi valt en prettig draagt. Je draagt ‘m als tuniek of als kort jurkje en kunt het bijpassende ceintuur op verschillende plaatsen dragen.jurkje tuniek zwart wit fairtrade coeurblonde zomercollectie 

Gisteren hebben we ze allemaal gefotografeerd en in onze webshop gezet. Zo konden we zelf ook al ondervinden dat ze op heel manieren te combineren zijn. Met een colbertje of een lang vest erover, met blote benen en slippers, met hakken en in het najaar natuurlijk met een panty of maillot eronder.

coeurblonde tuniekjurkjes collectieOp de foto’s kun je ze stuk voor stuk bekijken en je vindt ze hier in onze webshop samen met onze andere Fairtrade producten. twentyfourseven jurkje roze uniek coeurblonde

Het roze jurkje ‘Twentyfourseven’ past helemaal bij de zomer en sluit aan bij het fijne vakantiegevoel. Het is zo’n jurkje dat je voor elk moment kunt aantrekken, van even snel over je bikini tot tijdens een etentje met een hakje eronder. coeurblonde ketting edelsteen jurkje roze

‘Femme’, ‘Friday’ en ‘June’ zijn tijdloze jurkjes met prints die bij elk seizoen passen. Ze zijn daardoor geschikt voor zowel ‘gewone’ dagen als speciale gelegenheden, het is maar net hoe en waarmee je ze combineert. Veelzijdig dus!coeurblonde tuniek jurkje june dierenprint oker

De mooie donkerblauwe ‘Moon’ met sterretjes, die Elle draagt op de tweede foto, is wat speelser en past ook bij ieder seizoen. Voor iedereen die net zo gek is op sterretjes als wij!pip elle coeurblonde kleding jurkjes fairtrade shop

Alle coeurblonde producten zijn te vinden in onze webshop www.petitepopup.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *