Collection | Botanische vaasjes

Botanisch_2

Ik beken, onze nieuwe botanische vaasjes hangen na het maken van de stylingfoto’s voor deze blogpost en de shop nog steeds aan mijn muur. Ze zijn, helemaal in combinatie met andere accessoires, echt een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je kunt er een bloem of een takje in doen (takjes drogen vaak ook mooi waardoor je niet perse water in het vaasje hoeft te doen).

botanisch_1

Het is een fantastisch DIY product want je kunt ze zelf customizen zoals je ziet  op onze foto. Hang de vaasjes bijvoorbeeld in combinatie met een leuke kaart of een zee-egel aan de muur. Je kunt de vaasjes zelf ook nog decoreren natuurlijk. Denk hierbij aan een stukje kant waardoor het vaasje een lieve uitstraling krijgt. Ik heb de vaasjes gewoon met sterk maskingtape op de muur geplakt.

Botanisch_3

Eenmaal bezig met de restyling voor mijn muur heb ik de decoratie van mijn spiegel ook weer even veranderd. Ik ben nog steeds superblij met mijn IKEA – spiegel. Extra leuk is dat je op de benedenrand van de spiegel items kan zetten. Ik heb nu gekozen voor een Chinees hangplantje, een klein vaasje van de HEMA met een pioenroos erin en het blikje van Olivier’s haarwax van Davines is zo schattig (helaas zie je het deksel niet;-) dat ik hem ook gewoon in de spiegel heb gezet.

Botanisch_4

Ook zin om weer wat aan je muur te veranderen? Je kunt de vaasjes los of in een voordelige set van twee stuks in onze webshop vinden! Nog even wat info over de items die ik in de blogpost heb gebruikt: de ronde spiegel heb ik bij IKEA gekocht, de zee-egel zie je tegenwoordig vaak bij de mooiere bloemenwinkels, de steen heeft Olivier buiten gevonden en de kaarten komen uit onze eigen collectie, uit een winkel in Kopenhagen en uit ‘t Stomerijtje in Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *