Winnen | Coeurblonde Zomer Goodiebags

goodiebag_zomer

Het is zomer en dat is voor ons de perfecte reden om een feestje te vieren! Tijd dus voor een nieuwe Coeurblonde Giveaway: we geven twee Coeurblonde Zomer Goodiebags weg die gevuld zijn met producten die je een echt zomergevoel geven! We kunnen alvast verklappen dat er in de Goodiebags ook één van onze nieuwe Petit Pocket Notebooks zit! De rest, dat blijft een verrassing;-)

poetry notebook set coeurblonde

Meedoen is simpel! Je hoeft alleen de volgende vraag te beantwoorden: welk product uit onze webshop (www.petitepopup.com) geeft jou het ultieme zomergevoel? Meedoen kan door je reactie hieronder achter te laten of onder de actiefoto op onze Facebookpagina of op onze Instagram. Een foto van je favo zomerproduct delen via je eigen Facebook pagina of Instagram is natuurlijk helemaal leuk! (Vergeet ons dan niet te raggen ;-). Meedoen kan t/m vrijdag 24 juni 2016.

De winnaars maken we hier op het blog bekend!

 

3 thoughts on “Winnen | Coeurblonde Zomer Goodiebags

  1. Brenda Richters

    De poster “een nieuw begin” in lijst want deze zomer maak ik een nieuw begin vol dromen, wensen en hartstocht…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *