Atelier | Zomers strand geboortekaartje voor Jule

Geboortekaartje strand Jule coeurblondeEen aantal weken geleden werd Jule geboren en als echte Zandvoorste ontwierpen wij voor haar een kaartje met het fijne strandgevoel erin verwerkt! Het gezin is namelijk gek op het strand dus het was al snel duidelijk dat dit de basis van het kaartje zou worden. Verder mocht het een vrolijk meisjes kaartje worden met wat verschillende roze tinten en andere vrolijke kleurtjes.Jule geboortekaartje geillustreerd

Naast het strand en bijpassende elementen is het kaartje versierd met illustraties van sterretjes, doodles en bloemen. Ook aan de binnenkant van de dubbele vierkanten kaart komen deze elementjes terug. Op de foto kun je het resultaat bekijken. Als achtergrond zie je zand en de zee met daarop en daarin allerlei verschillende elementjes als schelpen en bloemen. De naam van het kindje staat centraal in het midden, in een speelse luchtige letter.

Wanneer je de kaart openvouwt zie je op de linker binnenzijde ‘Welkom lief Zusje’ staan en daaronder de gegevens van het gezin. Aan de rechterkant staan de namen van het meisje en haar geboortegegevens.geboortekaartje op maat meisje

We zijn erg tevreden over het vrolijke resultaat. Echt een meisjes kaartje met vrolijke pastelkleuren die perfect aansluiten bij het seizoen van de geboorte. Ook moeder Marieke was erg tevreden met het eindresultaat: “Wauw!!! Ik vind ze echt zo leuk! Complimenten, echt mooier dan ik me had kunnen voorstellen”.

Ook iets laten ontwerpen
Ook een geboortekaartje of iets anders op maat laten ontwerpen? We gaan graag voor je aan de slag! Je kunt je idee voorleggen en eventuele vragen stellen door te mailen naar coeurblonde@gmail.com. Heb je nog geen (concreet) idee? Geen probleem! We denken indien gewenst graag met je mee over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *