Out & About | Leuke Kopenhagen adresjes deel 2

we love kopenhagen leuke adresjesWe zijn inmiddels al weer een paar weken terug uit het fijne Kopenhagen maar jullie hadden nog een aantal van onze favoriete adresjes tegoed! Live vanuit Kopenhagen schreven we al een blog met daarin het eerste deel van onze favoriete Kopenhagen adresjes en nu wordt het tijd voor deel twee!rist kaffebar goede koffie kopenhagen

Rist Kaffebar
Goede koffie: check! Koffie met amandelmelk: check! Lekker ontbijtje? Check! Ja, dit is de plek om de dag te beginnen. Wat een fijn koffietentje is Rist Kaffebar. We zijn hier dan ook niet voor niets drie keer geweest. Ontbijten doe je met Rye bread (roggebrood, supergezond en heel erg lekker!) met avocado (en eventueel een zacht gekookt eitje erbij) en een goddelijke Cinnamon Bun (roll). To good to be true! Ik mis ze nog dagelijks.. Toch maar eens zelf aan de bak gaan ;-) Værnedamsvej 4B, Kopenhagenrist kaffebar kopenhagen koffie spot adresje

Shop Dora
In dezelfde straat als Rist Kaffebar vind je nog veel meer leuke adressen. Shop Dora, een hoekpandje, is er een van. Ben je op zoek naar een cadeautje voor het thuisfront of een hip (woon)accessoire dan is dit the place to be! Værnedamsvej 6, Kopenhagen shop dora kopenhagensenius kopenhagen leuke adresjes

Senius
Winkeltjes met leuke accessoires, woonschatten en stationery. We love it! Jij ook? Ga dan ook even langs bij Senius. Wij kochten er twee mooie a5 kaarten met prints van een aquarel gemaakt door een Deense kunstenaar. Daarnaast namen we er allebei een lief armbandje mee van roze zijde met daaraan een klein balletje van sterling zilver verguld met goud. Ook een perfect adresje voor cadeautjes voor het thuisfront. Birkegade 9, Kopenhagensenius kopenhagen shop adresje

LêLê
Yumm! Voor de foodliefhebbers: van een bezoek aan het moderne Vietnamese restaurant LêLê krijg je zeker geen spijt. Wat hebben we hier ontzettend lekker gegeten! Vers en heel erg smaakvol! We kozen voor een vier verschillende gerechten die we hebben gedeeld: gezellig en meteen een fijne manier om veel verschillende dingen te proeven. lele vietnamees restaurant kopenhagen

De bediening was uiterst vriendelijk en als ik weer naar Kopenhagen ben, ga ik hier zeker weten weer naartoe. Aanrader!Vesterbrogade 40, Kopenhagen mahalle butik cafe kopenhagen lunch

Mahalle Butik & Cafe
Helaas konden we nog even voort op het Rist Kaffebar ontbijt want anders waren we zeker gaan lunchen bij Mahalle Butik & Cafe toen we op de Birkegade liepen. Dan maar wat drinken bij dit fijne tentje: het zonnetje, een bankje voor de deur en twee homemade limonade met citroen en munt, yumm! Birkegade 6, Kopenhagen limonade lunch adresje Mahalle Kopenhagen

Kaf
Uiteindelijk kwamen we na wat geknor van onze magen toch weer terecht op de Birkegade. Daar bleek naast Mahalle nog een leuk tentje te zitten: Kaf. Waar je bio vegan en vega lunches en taartjes kunt eten. Aangezien we al bij Mahalle waren geweest voor een XL homemade limonade leek het ons leuk om nog een ander tentje uit te testen. Je kunt hier binnen en buiten zitten en gezien het mooie weer ploften wij neer op het terras met twee heel fijne broodjes met avocado, aubergine en zongedroogde tomaatjes. De bio rabarberlimonade (in schattig flesje) is eveneens een aanrader! Birkegade 21, Kopenhagen kaf kopenhagen lunch vegan vega

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *