Collection | Petit Pocket Notebooks

coeurblonde notitieboekjes schrijvenOnze Petit Pocket Notebooks zijn perfect om altijd mee te nemen in je tas. Ze zijn leuk om te zien, wegen haast niets en de blanco pagina’s zijn te gebruiken om te schrijven maar ook om dingen (uit) te tekenen en te doodle-en!

Zo kun je al je ideeën, to do’s, herinneringen, adresjes en al die dingen die je mooi, fijn of handig vindt om te onthouden direct noteren.city set notebooks coeurblonde

We hebben maar liefs 13 verschillende boekjes en de covers zijn eigen ontwerp en bestaan uit (combinaties van) onze eigen illustraties, foto’s, teksten, handschrift en gedichten. Vandaag introduceren we het eerste deel van de collectie Petit Pocket Notebooks.

Zo is er een mix van diverse thema’s en designs ontstaan en ook voor onze favoriete steden mochten een aantal speciale city edities natuurlijk niet ontbreken. Parijs, Berlijn, & Barcelona hebben ieder een eigen boekje waar je jouw favo spots, ontdekkingen en fijne herinneringen in kunt noteren.parijs notebook coeurblonde

Je kunt deze los per stad bestellen of gaan voor de (voordelige!) City Set, waar ze alle drie in zitten. Leuk om te weten over deze city boekjes is dat de foto’s op de covers daadwerkelijk genomen zijn in de desbetreffende stad!poetry notebook set coeurblonde

Onze Nederlandse gedichtjes ‘Mooie Momenten’, ‘Pluk’ en ‘Nieuw begin’ prijken nu ook op een boekje. Deze zijn niet alleen los te bestellen maar ook als (voordelige!) Poetry Setgirlboss notebook notitiebook coeurblonde

Voor alle jonge vrouwen die hard aan de weg timmeren als eigen baas hebben we (met een knipoog ;-) het perfecte boekje voor in de handtas: ‘The Life of a Girlboss’.

Je vindt al onze kleine en grote notebooks hier in onze webshop >>> notebooks coeurblonde a6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *