Collection | Gedichten Posterdoeken

posterdoek2Onze gedichten zijn nu niet meer alleen als posters in lijst of als postcard te bestellen maar ook als Faitrade posterdoek van stof! Ontzettend leuk om aan de muur te hangen en net weer even anders dan een papieren poster of een poster in lijst. nieuw begin gedicht posterdoek coeurblonde2

Met de komst van deze mooie gedichten posterdoeken breiden we onze Fabulous Faitraide Fabrics lijn, die al uit gelimiteerde XL totebags, toilettasjes en jurkjes bestond, verder uit. Het blijft bijzonder om zelf producten te bedenken en ontwerpen en deze uiteindelijk echt te realiseren. We zijn wederom erg blij met het mooie resultaat: echte blikvangers voor aan de muur!

posterdoek pluk coeurblonde2

We hebben drie verschillende gedichtendoeken met daarop stuk voor stuk een van onze eigen handgeschreven gedichten: het ‘Hier’ gedicht, het ‘Embrace Life’ (Pluk) gedicht en het ‘Nieuw Begin’ gedicht. Op de foto’s kun je ze bekijken. We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden dus leuk als je dat hier of via social media met ons deelt :)

Wat verder leuk is om te weten is dat de posters eerlijk en met liefde handgemaakt zijn. Onze handgeschreven gedichten zijn gedrukt op het mooie natuurwitte katoen met als subtiel effect rafelende randjes. Iedere poster is ongeveer 44 cm bij 38 cm groot. Je kunt kiezen voor een poster met gaatjes of zonder (voor als je zelf een specifiek idee hebt qua presentatie). Bevestigen kan met masking tapen, met een houten ophangsysteem of door een variant te nemen met gaatjes en daar touwtjes aan te bevestigen.

De posterdoeken met thema gedichten lenen zich natuurlijk ook perfect als bijzonder cadeautje.  Indien je gebruik maakt van onze cadeauservice (deze kun je toevoegen in je winkelwagentje) pakken we ‘m ook nog eens mooi in en doen we er een leuke postcard bij met jouw persoonlijke boodschap erop!posterdoek hier gedicht coeurblonde 2

Op het moment zijn we met nog meer leuke product ideeën bezig, ook een aantal voor de Fairtrade Fabrics lijn. Benieuwd? We houden je hier op de blog en via onze Instagram en Facebook pagina op de hoogte, leuk om je daar ook te zien!

Onze Gedichten Posterdoeken of andere Faintrade Fabrics bekijken? Je vindt ze hier in onze shop >>> 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *