Out & About | DIY hangend schatkistje

DIY idee

Je hebt van die items en accessoires die niet alleen mooi zijn om te zien, maar die ook nog eens bijzondere herinneringen oproepen. Precies die spulletjes stal je natuurlijk maar al te graag uit! Dit hangende schatkistje, gemaakt van een simpel vintage houten kratje en wat touw, biedt plaats voor al je kleine en grote schatten. Ook leuk om te gebruiken als zwevend plantentafeltje! Lees snel verder hoe je het hangende schatkistje eenvoudig maakt.


Simpel te maken

Bevestig aan iedere hoek van het kistje touwtjes die je met een dubbele knoop vastmaakt. Geen ruimte in de hoeken van het kistje om het touw te bevestigen? Boor er dan even een gaatje in. Gebruik stevig touw dat bij kantoorvakhandels te koop is. Je kunt het schatkistje ophangen aan haakjes (verkrijgbaar bij de bouwmarkt) die je in het plafond boort of aan een houten tak. Het is natuurlijk extra leuk om er ieder seizoen nieuwe schatten in te doen!

Vintage houten kratje, 7,50 euro (www.vandijkenko.nl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *