Cadeautje | Coeurblonde Lentekriebels poster

lentekriebel posterOok zo blij dat het lente is? Voor ons gevoel is ie dit weekend écht begonnen! De warmte van de zon, het fijne licht en de eerste bloeiende bomen en planten toveren een glimlach op onze gezichten!

Daarom hebben we speciaal voor ons favoriete seizoen een free printable ontworpen: een vrolijke voorjaars-poster met de tekst: Lentekriebels. Het is het seizoen van nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe avonturen, kortom: laten we de lente vieren!

Leuk om op te hangen in huis of op je werkplek. Je kunt ‘m gratis downloaden via de onderstaande link. Fijne lente!

PS Onze nieuwsbrief leden hebben ‘m natuurlijk al eerder gekregen ;-) Ook als allereerste Coeurblonde cadeautjes, acties en nieuwtjes ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief >>>

DOWNLOAD DE COEURBLONDE LENTE POSTER HIER >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *