Collection | Nieuwe kaarten + uitslag laatste winactie

coeurblonde kaarten voorjaarMijn favoriete seizoen is begonnen! Heerlijk dat de lente en de zomer voor ons liggen. Naast voorjaarszin en voorjaarsschoonmaken associeren wij een nieuw seizoen natuurlijk ook met een nieuwe Coeurblonde collectie! We zullen de komende periode dan ook diverse nieuwe producten aan het assortiment toe voegen.coeurblonde kaarten postcards

De afgelopen weken hebben we natuurlijk al fairtrade tassen & jurkjes, Boho Arrow kettingen en zomerse armbandjes met lieve bedeltjes aan de shop toegevoegd en nu zou ik je graag onze nieuwe kaarten & kaartensets willen laten zien!

Leuke of grappige woorden en teksten: zowel leuk om in je interieur te verwerken of om te versturen. Naast ‘trots op jou’, ‘believe in yourself’ hebben we nu ook: ‘hoteldebotel’, ‘apekop’, ‘superwoman en ‘hi gorgeous’tekst kaarten typografie handgeschreven coeurblonde

Naast grappige of mooie woorden hebben we ook kleur, illustraties en foto elementen verwerkt in de nieuwe kaarten. Zo hebben we een aquarel kaart van een ijsje, het zomergevoel in een kaart! Leuk om via dit kaartje je zomerse plannen aan iemand voor te stellen. Of nodig hem/haar uit voor ijsjes eten in plaats van koffie drinken ;-) Hieronder kun je ook de ‘schelpenzee’ kaart bekijken, deze bestaat uit kleine gefotografeerde natuurschatten in pastelkleuren en is een echte zomerse kaart.

summer vibes leuke kaarten

Naast losse kaarten hebben we voor kaartenliefhebbers ook weer een voordelige Hello Sunshine set van 5 vrolijke kaarten met summer vibe samengesteld. Deze kun je hieronder bekijken.Coeurblonde kaarten hello sunshine

Naast de kaarten op de afbeeldingen hebben we nog een paar nieuwe aan de shop toegevoegd. Benieuwd? Je kunt ze hier allemaal bekijken >>>

Welke kaart is jouw favoriet?

Coeurblonde Lente Goodiebag nieuwsbrief winactie
En we moeten natuurlijk de winnaars van de lente goodiebag actie nog bekendmaken… De twee geluksvogels die een Coeurblonde goodiebag hebben gewonnen zijn: Manon Roomer en Antoinette Derksen. Gefeliciteerd! Jullie kunnen je adresgegevens mailen naar coeurblonde@gmail.com.

Ook als eerste op de hoogte zijn van leuke (win)acties? Meld je dan hier aan voor onze Coeurblonde nieuwsbrief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *