Collection | Coeurblonde posters

pluk het moment poster coeurblonde

De lente geeft mij ieder jaar weer energie om in huis van alles te veranderen. Het is altijd leuk om te experimenteren met het verschuiven van meubels, zo staat mijn bank nu op een heel andere plek waardoor de woonkamer een stuk knusser oogt. En het do it yourself ‘kapstokproject’ van Hans waar hij het al lang over had was ineens binnen een weekend gewoon afgerond! We hebben nu dan ook een mooie stoere kapstok van koperen buizen. De gang oogt ook direct een stuk ruimtelijker! En natuurlijk gaan de accessoires die een meer winterse look & feel hebben in een doos in het opberghok en komen de meer zomerse accessoires weer tevoorschijn. Mogelijk herken jij dit gevoel en vind je het ook leuk om wat te veranderen in je interieur nu de lente weer is begonnen.

nieuw begin gedicht poster coeurblonde

Heel fijn aan het hebben van een webshop is dat je uit je eigen collectie kunt putten om je huis weer net even iets anders te maken ;-) Zo heb ik onze ‘Embrace life’ poster nu een prominente plaats in de woonkamer gegeven. Ik heb hem niet opgehangen maar op de kist in de woonkamer gezet waar ik ook plantjes en andere accessoires heb staan. Ik let er goed op dat het niet een te druk geheel wordt maar de poster staat mooi tegen de muur en gaat door de houten lijst mooi op tussen al het groen. De tekst is een mooie reminder om iedere lentedag te genieten van het de grote en kleine momenten die het leven fijn maken. 

coeurblonde poster avonturen

Ik heb voor deze post een selectie gemaakt van de posters uit onze webshop die ik persoonlijk goed bij het nieuwe seizoen vind passen. Natuurlijk hoort de ‘Nieuw begin’ poster bij dit lijstje. De lente is natuurlijk ook letterlijk het seizoen van een nieuw begin in de natuur met alle plantjes die weer opkomen. Maar meer symbolisch is de lente natuurlijk ook het seizoen om vol energie te starten aan dat ene plan waar je de hele winter op hebt kunnen broeden. De ‘Avonturen’ poster sluit hier ook mooi op aan. Als het tijd is voor nieuwe grote of kleine avonturen dan is deze poster echt iets voor jou! Of het is een leuk cadeau voor iemand die op het punt staat in het diepe te springen en bijvoorbeeld een eigen shop te openen of in het buitenland te gaan reizen of wonen!

mooie momenten gedicht poster coeurblonde

De ‘Mooie momenten’ poster is een mooie reminder om volop te genieten van mooie momenten en deze te koesteren. Het kan geen kwaad om af en toe stil te staan bij de dingen die het leven juist fijn maken en dit bewust proberen te beleven!

We hebben natuurlijk nog meer posters in onze collectie. Als je daar ook benieuwd naar bent kun je een kijkje nemen in onze webshop >>> Coeurblonde posters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *