Winnen | 2x Coeurblonde lente-goodiebag

goodiebag

Het is bijna lente en dat is voor ons reden om een feestje te vieren! Tijd dus voor een nieuwe Coeurblonde giveaway: we geven twee Coeurblonde Goodiebags weg die gevuld zijn met producten die je een echte lente-vibe geven!

extrawish

Wat er in de goodiebag zit blijft een verrassing. Dat je er vrolijk van wordt, dat kunnen we je zeker beloven! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: welk product uit onze webshop (www.petitepopup.com) geeft jou het ultieme lentegevoel? Meedoen kan door je reactie hieronder achter te laten of onder de actiefoto op onze Facebookpagina of op onze Instagram. Een foto van je favo lente product delen via je eigen Facebook pagina of Instagram is natuurlijk helemaal leuk! (Vergeet ons dan niet te taggen). Meedoen kan t/m 25 maart 2016. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Veel succes!

15 thoughts on “Winnen | 2x Coeurblonde lente-goodiebag

 1. Viviane Strijker

  Fijne actie! Ik ben dol op verassingen.
  Ik word ultiem vrolijk van de mooie stoffen tassen in de webshop. Kleedje erin, flesje wijn erbij, iets te knabbelen en op naar het dichtstbijzijnde park om te genieten van de voorjaarszon!

  Reply
 2. Sofie

  Superleuk zeg, ben erg benieuwd wat er in de goodiebag zit ! Ik vind die kettingen met zo’n prachtige steen aan echt heel mooi, zeker die turquoise is heel zomers :) Ik doe graag mee aan de winactie !

  Reply
 3. Lisa

  De Bucketlist Bottle uit de webshop geeft mij het ultieme lentegevoel✨
  De voorjaarszon die door de ramen mijn kamer verlicht, die bepaalde lentegeur als je ‘s ochtends vroeg op de fiets stapt en alle kleine dingen zó kan waarderen… Dát is voor mij het ultieme lentegevoel.
  Het geeft mij zoveel nieuwe energie en inspiratie, wat ik graag op mijn bucketlist zet en snel hoop af te vinken… Het leven is mooi❣

  Reply
 4. Stefanie

  The wishflower set. Ik vind het leuk om met planten/bloemen bezig te zijn. En hoe leuk is het als je het zelf kweekt…wordt mooier weer, kunnen ze naar buiten. Alles gaat weer bloeien…Lente!

  Reply
 5. corry de vos

  Wauwie de pink puriteinse met mooie steen geeft mij het lentegevoel
  gooi mij maar in de hoge hoed….
  dan komt het met mijn lentegevoel wel goed……

  27 maart ben ik het paashaas je. ….haha ik wordt 65
  dus kom maar op met die verrassing haha

  Reply
 6. Debbie

  Het Nieuw Begin gedicht in lijst doet mij echt aan het voorjaar denken. In de lente begint voor mij het nieuwe jaar pas echt, wanneer de dagen langer worden, de natuur weer opbloeit en die heerlijke lentezon ons de broodnodige vitamientjes geeft. Voor mij past dit gedicht daar bij.

  Reply
 7. Marieke

  Ik word blij en vrolijk van de groene oorbellen, de kaarten met de dromenvanger en de wanderlust posters (al word ik van die laatste ook gewoon heel blij zonder de lente hoor)! Wat een heerlijke webshop! Ik ga nog even verder spieken!

  Reply
 8. Manon Roomer

  Ik word hé-le-maal blij van LA ROBE June… Een subtiel tuniek dat, met de zon en fijne temperaturen in het vooruitzicht, je dag net wat fijner wordt. En zowieso de druzy hangers.. I love them.

  Reply
 9. Saskia

  Hi,

  Wat een have actie! Ik ben benieuwd wat voor leuke spulletjes jullie bij elkaar gezocht hebben voor de goodie-bag!

  Ik krijg het ultieme lentegevoel van de XL fair-tote bag ‘Eivissa’. Wat een gave kleuren en leuke stijl. Perfect om je dunne vestje in te doen, mocht alleen een T-shirtje toch net iets te fris worden

  Reply
 10. Marjolijn Weijers

  Wat een leuke winactie! ✨
  Het Wishflower set geeft mij het ultieme lente gevoel, wat een leuk idee!
  Maar ook jullie hangers vind ik erg schattig.
  Ik volg jullie nu ook op instagram.

  Reply
 11. Elle

  WINACTIE UITSLAG

  De twee geluksvogels die een Coeurblonde goodiebag hebben gewonnen zijn: Manon Roomer en Antoinette Derksen. Gefeliciteerd! Jullie kunnen je adresgegevens mailen naar coeurblonde@gmail.com

  Ook als eerste op de hoogte zijn van leuke (win)acties? Meld je dan aan voor onze Coeurblonde nieuwsbrief (dat kan hier rechts bovenaan de site)

  Liefs Elle & Pip

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *