Collection | Laila bracelets & Nude Rose Circle bracelet

coeurblonde zomer armbandjes collectie

Zoals beloofd zijn we onze lente/zomer-collectie in rap tempo aan het uitbreiden! En zo fijn dat het zonnetje nu ook echt meewerkt;-) Na de Boho Arrow Kettingen die we afgelopen week al in de shop hebben gepresenteerd, introduceren we nu vol trots onze nieuwe armbanden: de Laila – bracelets en de Nude Rose Circle.

armband drop of jupiter coeurblonde

De Laila – bracelets hebben we gemaakt in maar liefst negen verschillende varianten zodat je de hanger kunt kiezen die echt bij jou past! De luxe hangers zijn gemaakt van sterling zilver verguld met echt goud. Het mooie pastel lila met gouden elastiek zorgt ervoor dat het armbandje heel snel om en af te doen is.

armbandje karma muntje

Fijn is dat de Laila bracelets geschikt zijn voor iedere pols vanwege het elastische materiaal van de armband. Mocht je een dunne pols hebben, dan kun je de armband natuurlijk eenvoudig kleiner maken. De armbanden zijn goed te combineren met je eigen armbanden maar zoals je op de bovenste foto kunt zien, zijn meerdere Laila bracelets om je pols ook erg leuk.

nude rose circle armband coeurblonde

Voor de rosé goud liefhebbers hebben we de Nude Rose Circle gemaakt. Het is een lief zacht armbandje in een perzik tint met prachtige cirkel die is gemaakt van sterling zilver verguld met rosé goud. Het ronde randje van de stijlvolle bedel is aan de ene kant wat dikker dan aan de ander kant, wat een bijzonder maar subtiel effect geeft.

Meer informatie over deze armbanden en onze algehele sieradencollectie is hier te vinden >>> Coeurblonde sieraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *