Collection | Nieuw verkooppunt: Vandaag Concept Store Hengelo

Vandaag_2

We hebben leuk nieuws want een deel van onze collectie is namelijk vanaf nu verkrijgbaar bij de Vandaag Concept Store in Hengelo. Basic kleuren, een industriële look & feel, veel licht, een fijne vibe en merken die goed bijelkaar passen kenmerken de winkel. Met de opening van de Vandaag Concept Store is eigenaresse Jeannette haar droom achterna gegaan. Na een carrière in de communicatie was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is zij vol inspiratie aan de slag gegaan met het opzetten van haar winkel.

Vandaag_3

Ze vindt het heerlijk om eigen ‘baas’ te zijn. Een van de leukste dingen aan het runnen van een eigen winkel vindt Jeannette het moment waarop er nieuw bestelde spullen binnenkomen. “Dan hoop ik natuurlijk dat het er nog leuker uitziet dan ik dacht. Ik wordt ook helemaal blij van de manier waarop jullie de Coeurblonde producten inpakken; vloeipapiertjes ertussen, kaartjes erbij, mooie sticker erop… super!” Inspiratie doet ze op tijdens beurzen zoals Maison & Objet en via Pinterest, Instagram, shops in Amsterdam & Utrecht en buitenlandse concept stores.

Vandaag_5

Haar favoriete producten zijn afkomstig van merken met een verhaal. Zo worden de producten van het merk MooidoorMij door mensen met een beperking gemaakt en het fairtrade merk VanVerre laat daadwerkelijk alles van ver laat komen. Het meubelmerk Slideart waar de partner van Jeannette mede-eigenaar van is, wordt ook in de shop verkocht. Er wordt hierbij gewerkt met FSC hout en een mooi onderdeel van de totstandkoming is dat de afwerking wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

VAndaag_6

Wij zijn blij dat een deel van onze collectie nu ook onderdeel is van dit inspirerende concept! Zo vind je er onder andere onze Woord Pronk Plankjes, Bucket List Bottles, Happy quote mugs en posters. Meer weten over de Vandaag Concept Store? Neem dan hier een kijkje >>>

Vandaag_1

De foto’s zijn verkregen via Vandaag Concept Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *