Winnen | 2x nieuwste Coeurblonde kaartenset!

coeurblonde kaartenset

Tijd voor weer een leuke winactie en dit keer eentje met een prijs waar papierwaren liefhebbers erg blij van gaan worden… We verloten namelijk 2x onze allernieuwste luxe postcard set ‘For Every Moment’ met daarin 6 verschillende dubbele kaarten met enveloppen!

Een ideale set om in huis te hebben want er zit voor elke gelegenheid wel een passende kaart bij. De kaart met de handgeschreven quote ‘Today is a Perfect Day to Start Living Your Dreams’ is trouwens niet alleen leuk om naar iemand op te sturen maar ook om op je prikbord/inspiratiebord te hangen of in een mooi lijstje te stoppen.kaartenset coeurblonde mooie kaarten

Naast deze kaart omvat de ‘For Every Moment’ set een ‘Sterkte’ kaart met blaasbloemen, een‘Gefeliciteerd’ kaart in Bohemian stijl (de vlinders van bloemblaadjes maakte en fotografeerde ik ooit in een park in Haarlem), de uniseks ‘Congrats’ kaart die voor een verjaardag kan worden gebruikt maar ook om iemand te feliciteren met een jubileum of een nieuwe baan en een kaart in mooi nude roze met daarop een subtiel sterrenstelsel en de tekst ‘Good Luck’En last but not least: de You, Me, Coffee kaart om een vriend(in) uit te nodigen om af te spreken.postcards coeurblonde kaarten

Ook kans maken op een ‘For Every Moment’ kaartenset?
Meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebook pagina en Instagram te liken en een foto (bijvoorbeeld een van de bovenstaande foto’s) te delen op jouw Facebook, Instagram of blog EN ons daarbij te taggen want dan zien we je deelname ;-) Meedoen kan tot en met 19 februari. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Je vindt de ‘For Every Moment’ kaartenset trouwens hier in onze webshop >>>

2 thoughts on “Winnen | 2x nieuwste Coeurblonde kaartenset!

  1. hendrika

    Leuke winactie, Helaas heb ik geen facebook, en er zullen vast meer zijn met dit ‘probleem”…geen kans voor mij dus..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *