Collection | Leuke Valentijnscadeautjes

valentijn_lievelings

Wil jij je lief verrassen met een leuk Valentijnscadeautje? Of kan hij/zij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een cadeautje voor jou? Dan hebben we hier een selectie met mogelijke ideeën op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een wat serieuzer cadeautje, we hebben voor ieder wat wils!

schattebout kaart 1 coeurblonde

Allereerst is Valentijnsdag natuurlijk hét moment om een kaartje te sturen (al dan niet anoniem). Zo hebben we de Schattebout kaart en de Jij bent mijn Lievelings met een gouden hartje erbij. Beide zijn luxe dubbele kaarten (+ envelop) van mooi mat papier met een structuurtje erin.

Ourmagicmoments1

Our Magic Moments Jar’ is een speciale liefdes versie van onze Mooie Momenten Pot. In de ‘Our magic moments’ jar kun je op een originele wijze de magische momenten die jullie samen beleven bewaren. Schrijf ‘jullie’ momenten op een briefje, vouw ze op of doe er een touwtje omheen en stop ze in de jar. Of… wat misschien nog wel leuker is: schrijf allebei een (half) jaar je favorieten ‘samen’ momenten op zonder ze met elkaar te delen en plan na deze periode een avondje in om ze allemaal samen te lezen. Fijne herinneringen ophalen tijdens een romantisch thuis diner voor twee bijvoorbeeld! ;-)fairytale kaars candlebag

Een cadeautje voor je lief zou ook de candlebag met ‘Let’s make our own fairytale’ kunnen zijn en een andere lieve tekst die zich perfect leent als kleinigheidje voor Valentijn is Omdat jij mijn lichtpuntje bent’.

unnamed-9

Nou komt het weleens voor dat het de mannen aan enige fantasie ontbreekt om een mooi en origineel Valentijnscadeautje voor jou te kopen. Nou kun je hem altijd subtiel (of iets minder subtiel;-) een hint geven. Zo zijn onze fairtrade toilettassen een leuk cadeau – idee of wat dacht je van onze XL Fairtrade Tote bags… En vergeet onze sieradencollectie niet te tippen;-)

nude druzy ketting coeurblonde

Een overzicht van al onze producten vind je hier! En vergeet niet (helemaal voor onze mannelijke bestellers;-) dat we je cadeau ook mooi kunnen inpakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *