Yummie | Pip’s 3 favoriete recepten van 2015

bietendef

Het was even lastig kiezen uit al het lekkers maar het is mij uiteindelijk gelukt;-) Hieronder vind je mijn drie favo recepten van 2015. Het is een combinatie van hartige gerechten en iets zoetere bites. Inmiddels hebben we trouwens in 2016 ook al veel lekkers toegevoegd dus doe vooral inspiratie op in onze food – categorie van ons blog! En laat ons vooral weten als je iets hebt uitgeprobeerd, dat vinden wij super leuk om te horen.

vega burger inspiratie bietjes

  1. Bietenburger met avocado – tahin saus

Nu ik de bietenburger weer zo zie, kan ik niet wachten om hem nog een keer te maken. Ik ben een liefhebber van vegaburgers alhoewel een hamburger van bio vlees mij op zijn tijd ook kan bekoren hoor. Maar als je mij nu laat kiezen ga ik zeker weer voor deze bietenburger. De avocado – tahin saus is echt een aanrader om erbij te maken en de in kokos-olie gefrituurde zoete aardappels zijn een borrelhapje op zich! Je vindt het recept hier>>>

mini kokosmakronen snel recept

2. Vegan kokosmakronen

Deze easy te maken kokosmakronen zijn echt een feestje om op te eten. De citroen – bite die je licht proeft maakt mij als fervent citroenliefhebber extra gelukkig ;-) Dat kokosmakronen zo eenvoudig te maken zijn, had ik van tevoren niet door maar sinds ik dit weet maak ik ze regelmatig. Het is ook een leuk idee om ze als verjaardagstraktatie te maken trouwens. Je vindt het recept hier>>>

Eetclub_7

3. Zoete aardappelkoekjes

Deze koekjes heb ik gemaakt op basis van een recept uit Miss Dahl’s heerlijkheden’ van Sophie Dahl. In het boek per seizoen heerlijke recepten gerechten. De pannenkoekjes van zoete aardappel met een frisse dip vallen echt binnen de comfort food categorie en zijn eenvoudig te maken. Het is trouwens ook een leuk borrelhapje. Je vindt het recept hier>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *