Collection | Nieuwe luxe kaarten

hier

Mooi nieuws voor de stationary liefhebbers! We hebben onze luxe dubbele kaarten collectie uitgebreid. We hebben maar liefst 7 nieuwe kaarten toegevoegd aan de collectie met verschillende thema’s. Erg blij zijn we dat ons gedichtje ‘Hier’ nu ook op een kaart is gedrukt. Een fijne reminder, zo aan het begin van het nieuwe jaar, om meer in het moment te leven. Niet alleen leuk om te versturen maar ook om met een stukje tape op je bureau te hangen.

coffee

Is het echt tijd voor een coffee-date met die ene vriendin? Dan is onze ‘You, me, coffee?’ kaart een originele manier om een afspraak in te plannen. Wil je iemand succes wensen voor een examen of bijvoorbeeld een nieuwe baan? Daar hebben we de onderstaande lieve kaart met een sterrenstelsel en de tekst ‘good luck’ voor ontworpen.

goodluck

We hebben ook twee nieuwe felicitatiekaarten ontworpen, een speciale kaart voor iemand die op het punt staat een nieuw avontuur te starten (zie hieronder) en een ‘sterkte’ kaart om iemand een hart onder de riem te steken.

newadventure

Ken je trouwens onze Poetry set al? Als je fan bent van onze gedichtjes, is dit mogelijk echt iets voor jou. Het is een prachtige set die bestaat uit vijf verschillende luxe dubbele kaarten (wederom met enveloppen) met daarop onze eigen Coeurblonde gedichten: Lanterfanten, Mooie Momenten, Nieuwe Begin, She Decided & Pluk het moment.

poetry kaarten set coeurblonde

Op de foto’s heb je een aantal van onze nieuwe postcards gezien maar ben je benieuwd naar de rest? Dan vind je hier het complete overzicht van onze kaarten(sets).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *