Collection | Unieke rompertjes & mini totes

romper blogWil jij iemand verrassen met een echt uniek kraamcadeau? Of vind je het leuk om naast de fijne wel bekende baby-kledingmerken ook wat originele kleinschalige items aan de kast van je kindje toe te voegen? Dan is onze net nieuwe lijn, in samenwerking met textiel designer Genevieve Creigh, wellicht iets voor jou!label genevieve rompertje zeefdruk

Deze kleinschalige collectie laat ons maar weer eens zien dat mooie ontmoetingen ook digitaal kunnen plaatsvinden. Nadat we toevallig online in contact kwamen met deze creatieve ontwerpster uit Amsterdam, spraken we al snel af in haar studio om met ons moodboard en haar creaties & vaardigheden te kijken naar een mogelijke limited edition lijn voor kids. Et voila! De eerste items zijn een feit: lieve met de hand bedrukte romertjes en schattige mini tote bags.

mini tote goud mint

Genevieve laat zich onder andere inspireren door de natuur en dit zie je dan ook zeker terug in haar ontwerpen. Bloemvormen, fijne blaadjes, takjes, kevertjes en vlinders, ze komen stuk voor stuk voorbij en vormen samen een uniek geheel. En dat is niet het enige wat deze kleinschalige lijn bijzonder maakt… Doordat ieder item met liefde met de hand door Genevieve is bedrukt, is geen enkel exemplaar exact hetzelfde!

romper zalm blaadjes en vlinder

Op de foto’s kun je al een paar ontwerpen bekijken. Benieuwd naar de rest? Je vindt de gehele lijn en onze andere producten voor kids hier in onze webshop >>>

mini tote bag genevieve creigh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *