Collection | Januari voordeel: Bucket List Bottle

Bucket_jan

Yeah! Dit is de kick – off van een nieuw onderwerp op het blog. Vanaf nu zetten we iedere maand één product in de schijnwerpers met een leuk voordeel in de vorm van een mooie korting van 20% op het product. We selecteren iedere keer een product dat ook matcht bij de betreffende maand. Zo kun je bijvoorbeeld in februari denken aan een item gerelateerd aan Valentijn en in juni aan een origineel cadeau – idee voor vaderdag!

bucket-bottleblog

We beginnen zo aan de start van 2016 heel toepasselijk met onze Bucket List Bottle! Het nieuwe jaar is net begonnen en alles ligt nog open. Wat wil jij dit jaar (nu echt;-) allemaal gaan doen?! Welke dromen wil je uitvoeren en welke doelen wil je behalen? De Bucket List Bottle is een originele manier om alles wat je in 2016 wilt gaan doen te verzamelen. Welke grote of kleine dingen er ook op jouw bucket list staan, je schrijft ze gewoon op een klein briefje en voegt ze aan de fles toe.

Zet de Bucket List Bottle op die plek waar hij goed in het zicht staat zodat hij ook echt een reminder voor je is. Extra leuk is om aan het einde van het jaar het lijstje eruit te halen en alles wat je hebt gedaan af te strepen! Mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor iemand (bijvoorbeeld iemand die gaat trouwen of net een avontuurlijke reis voor de boeg heeft) dan is dit ook een origineel idee.

Extra leuk is dat de Bucket List Bottle in januari nu verkrijgbaar is met een korting van 20%! De Bucket List Bottle kost nu 11,95 euro in plaats van 14,95 euro!kost! Bovendien zijn onze verzendkosten voor pakketpost per januari 2016 ook omlaag gegaan;-) En misschien handig om te weten, vanaf nu hoef je bij bestellingen boven de 100 euro helemaal geen verzendkosten meer te betalen.

Meer info of bestellen? Je vindt de Bucket List Bottle hier in onze Petite Pop Up Boutique webshop >>>

 

2 thoughts on “Collection | Januari voordeel: Bucket List Bottle

  1. okazii.ro

    Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

    Reply
  2. http://www./

    Saya adalah member baru. Dan untuk memulai usaha saya ingin membeli CD kreatif pengelolaan limbah koran. Saya di Samarinda. Mohon infonya untuk mendapatkan CD tsb ya. Terimakasih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *