Collection | Pip’s favoriete Coeurblonde producten 2015

Het leuke (en meteen het gevaarlijke;-) van het runnen van een webshop is dat je echt veel leuke items voorbij ziet komen. Van sommige items word je extra hebberig en krijg je al meteen het gevoel dat dit niet goed zal gaan (in de zin dat je weer eens een zwichtmoment voelt aankomen). Nou ben ik in 2015 echt bewuster met het bezit van spullen omgegaan, ja ja, echt;-) De Coeurblonde Closetsale was een voorbeeld om op een leuke manier je kast leger te maken maar ik ben ook zorgvuldiger geworden in mijn aankopen op het gebied van kleding en interieuritems. Als ik nu iets aanschaf denk ik echt na of het lange termijn aankopen zijn of impulsaankopen, of het materiaal duurzaam is en of het (zoveel mogelijk) faitrade is gemaakt.

Over mijn Coeurblonde top 3 van 2015 hoefde ik niet lang na te denken. De ketting heb ik namelijk tijdens het typen van deze post om, de tas hangt om mijn stoel en de poster staat in Olivier’s kamer op zijn boekenplankje;-)

nude druzy ketting coeurblonde

Ik ben zelf van de subtiele sieraden en ik was dan ook op slag verliefd op de Nude stardust ketting. De hanger heeft een mooie glinstering en maakt mijn outfits (ik draag vaak zachte kleuren) mooi af. Ik houd zelf van v-hals jurkjes en shirts waardoor de vorm van het amulet extra goed uitkomt. De amuletten zijn gemaakt van Druzy Quartz, een natuurmateriaal uit Brazilië en de ketting is gemaakt van sterling zilver verguld met goud. Ik moet zeggen dat ik hem eigenlijk bijna dagelijks ;-)

tas xl met sterren coeurblonde

Toen onze eigen faitrade (hiep, hiep!) tassen binnen kwamen, wist ik ook direct welke ik zou gaan uittesten (yes, ik weet het inderdaad altijd goed te brengen;-) De tas vol lieve sterretjes natuurlijk! De andere tassen vond ik ook mooi maar deze tas zou het beste passen bij mijn outfits (met name bij mijn jassen) en ik zie hem ook helemaal in gebruik als tas vol lekkers voor bij de eerste picknick in 2016. Helaas nog even wachten maar ik word nu al vrolijk van deze gedachte!

kinderkamer-poster-coeurblonde-2

Het muisje heeft hij van Elle gekregen en ik vind de combinatie met onze ‘Zachte dromen’ poster echt super grappig. Alsof het muisje wegdroomt bij het gedichtje;-) We hebben inmiddels de keuze aan de kleur van de lijsten in de shop uitgebreid en ik denk dat ik eens ga proberen hoe de onbewerkte houten lijst bij deze poster staat. Ik heb het gevoel dat dat ook een mooie combi is en ook meer een extra natuurelement aan het gedichtje toevoegt. Ik ga het straks meteen even checken;-)

Ik ben zooo benieuwd wat 2016 ons aan nieuwe producten gaat brengen! We zijn inmiddels al volop bezig met een super leuke toevoeging aan onze kidscollectie, daarover snel meer;-) Een fijne dag iedereen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *