Collection | Elle’s favorieten Coeurblonde producten 2015

Wat waren mijn drie favorieten producten, in willekeurige volgorde, uit onze collectie het afgelopen jaar. Best een lastige vraag want ik vind best veel dingen leuk en word dan ook regelmatig hebberig van items uit onze eigen collectie. Zo heb ik mezelf onlangs de Starry oorbellen gegeven (inmiddels favoriet – en dat terwijl ik niet echt een oorbellen drager ben) bestaande uit drie piepkleine, met elkaar verbonden, sterretjes van sterling zilver. Ik draag ze elke dag en dus deze mogenniet op mijn lijstje met favorieten ontbreken.
starry oorbellen sterretjes coeurblonde

Een ander product waar ik heel blij mee was is de poster met daarop het handgeschreven ‘Hier’ gedicht. Op een ochtend werd ik wakker en leek het gedicht me te zijn ingefluisterd. Ik heb het direct genoteerd en belde Pip voor achten ‘s ochtends om het telefonisch voor te dragen ;-) daarna heb ik het met de hand uit geschreven en hebben we er ingelijste posters van gemaakt.
hier poster gedicht coeurblonde

Een exemplaar staat hier in mijn woonkamer. In het hier en nu zijn is voor mij soms lastig aangezien mijn gedachten vaak genoeg afdwalen naar morgen of later en soms ook naar het verleden. Het is voor mij dus ook een persoonlijke reminder.

Jeetje, nu mag ik nog maar een ding noemen. Dan zeker onze nieuwe Fabulous Fairtrade Fabrics lijn. Een mooie toevoeging aan ons assortiment: unieke & kleinschalige collecties op een bijzondere en goede manier gemaakt. Tja, nu noem ik wederom een selectie producten in plaats van slechts één product… Maar ze zijn allemaal zo leuk, haha!unnamed-3

Als ik moet kiezen dan wordt het de XL tote bag (die we in 4 varianten hebben) en mijn persoonlijke favoriet is de XL Fair Tote ‘Ochre’ (ik geef toe, ook deze heb ik zelf ;-). Wat mij betreft is dit zowel een eyecatcher als een fijne en praktische tas. Er kan veel in (maar het hoeft niet) en hij leent zich daardoor voor allerlei momenten en gelegenheden. Sinds ik ‘m heb hangt hij dagelijks om mijn schouder, tijdens het boodschappen doen, het wandelen of wanneer ik een rondje maak door de stad.tote bag groot xl katoen faitrade okergeel

De lengte is perfect waardoor hij fijn om de schouder draagt en de mooie okergele band, die afkomstig is uit een lief stof winkeltje in Barcelona, maakt ‘m naar mijn idee onderscheidend. Doordat ik het complete verhaal en proces erachter ken en doordat er slechts een paar exemplaren van zijn (van alle items uit onze Fabulous Fairtrade lijn trouwens – je zult dus niet snel iemand tegenkomen met dezelfde tas!), is deze tas voor mij extra speciaal.

Dit was mijn top 3 van Coeurblonde producten van het afgelopen jaar. We hebben al weer allerlei plannen voor nieuwe items bedacht dus mocht het leuk vinden daar van op de hoogte te blijven, breng dan af en toe een bezoekje aan onze blog of volg ons op Facebook en Instagram. Later deze week deelt Pip hier trouwens ook haar favorieten!

1 thought on “Collection | Elle’s favorieten Coeurblonde producten 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *