Collection | XL Fair-Tote Bags

xl tas coeurblondeLeuk nieuws, naast stationery, woonaccessoires en sieraden breiden we ons Coeurblonde assortiment verder uit en wel met Fabulous Fairtrade Fabrics!

Fair tote bag coeurblonde1

Vorige week heb je het eerste product uit deze nieuwe lijn, de Bag in Bag Toilettasjes, wellicht al voorbij zien komen en hierbij introduceren we ons tweede Fabulous Fairtrade Fabrics product: de XL Fair-Tote! Een extra grote tas van 100% katoen waarin je veel (of weinig ;-) mee kunt nemen.

roze tote bag barcelona fairtrade

Evenals de toilettasjes zijn de Fair Totes een limited edition dus van ieder ontwerp zijn slechts een paar exemplaren gemaakt (max. 15 per design). De kans dat je iemand met dezelfde tas tegenkomt is dus erg klein, iets wat we zelf altijd een leuk gegeven vinden.

azul blauwe tote bag xlOp dit moment kun je kiezen uit vier verschillende designs waarvan er drie mooie stoffen banden uit Barcelona bevatten. De vierde variant is bedrukt met lieve kleine sterretjes.

tas xl met sterren coeurblonde

De tassen dragen fijn om de schouder en zijn lekker groot (60 cm breed bij 50 cm hoog). Aan de binnenkant zit een extra vakje met rits waar je telefoon, sleutels of andere kleine dingen, die je snel bij de hand wilt hebben, kunt stoppen. Daarnaast kun je eventueel nog een bag in bag gebruiken om bepaalde dingen bij elkaar op te bergen, je kunt hier onze bag in bag toilettasjes bekijken.

sterrentas coeurblonde

 

Door de kleine oplage per design zijn zowel de toilettasjes als tassen ook een speciaal feestdagen- of verjaardagscadeau. Ieder product uit de Fabulous Fairtrade Fabrics lijn is genummerd, zodat je precies kunt zien hoeveel exemplaren er zijn gemaakt en welk nummer jouw exemplaar heeft.

oker xl tote bag coeurblonde

Bestellen kan in onze webshop www.petitepopup.com. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *