Collection | Treasure box pendants

treasure box ketting coeurblonde

We hebben ze weer: treasure box pendants! Deze mooie boxjes met transparante glazen voorkant lenen zicht perfect om schatten in te bewaren. Je kunt er van alles in doen en de ketting (die overigens ook als fotolijst-hanger voor in huis is te gebruiken) dus ook steeds een andere look geven. Doe er bijvoorbeeld kleine schelpjes of steentjes in die je herinneren aan die ene mooie vakantie, een waardevol briefje, een fotootje of een mooi stukje stof of kant. Mogelijkheden genoeg!

ketting coeurblonde

En nu kerst voor de deur staat: de treasure box pendant is ook een origineel cadeau waar je een leuke eigen twist aan kunt geven aangezien je er zelf iets liefs of grappigs voor de ontvanger in kunt stoppen. Of gebruik ‘m om je zelf gemaakte waardebon voor een lunch, etentje, taartje of sauna bezoekje in te stoppen!

glazen doosje hanger ketting

Zelf vond ik de treasure box te leuk om niets mee te doen dus daarom heb ik er zelf ook eentje gehouden. Tja.. ;-) Ik gebruik ‘m niet als ketting maar heb er een bijzonder fotolijstje van gemaakt. Ik heb ‘m aan een korter linttje gehangen en momenteel hangt hij in mijn kerstboompje (aan een tak of een haakje aan de muur kan natuurlijk ook!) waarbij het fotootje wat er normaal in zit nu even plaats gemaakt heeft voor wat feestelijke kerstconfetti.treasure boxes coeurblonde

Naast Treasure Box Pendants hebben we ook weer nieuwe Mini frames (huisjes en diamanten!) waarin je lieve briefjes of mini fotootjes kunt stoppen. Ook leuk voor in de kerstboom dus!

Je vindt de treasure boxes hier in onze webshop. De mini frames zijn hier te vinden >>>

1 thought on “Collection | Treasure box pendants

  1. Katherine

    Ma sei proprio convinto che al pubblico, sopratutto italiano (!), interessi sapere l’evolversi della situazione meteo in merito a riserve idriche, stato delle coltivazioni o altro ??!!Diciamo che potresti aver ragione più che altro per conoscere se la partita di calcio “x-y” si terrà o verrà annullata per brutto teo2&&#8p30;m#8230;….. !!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *